Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt barátnőmről álmodom...

Volt barátnőmről álmodom folyton. Nekem már nagyon elegem van! Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt, emlékszem a vele kapcsolatos álmaim már pár nap után megjelentek. Minden áldott éjjel többször is. A 2 év alatt nem volt olyan éjszaka, hogy ne láttam volna álmomban is őt. Az is biztos, hogy többet jelentett nekem mindennél, érte bármit megtettem volna. Szakítás óta eltelt már lassan egy év, de a helyzet nem változott. Amíg nem pihenem ki, nem akarok mást magam mellé, mert nem szeretem hülyíteni az embereket. Neki már volt egy jópár barátja azóta. Gondolom azért sok, mert csak felejteni akart, de ez most mindegy is. Megtettem mindent annak érdekében, hogy elfelejtsem. Megszakítottam mindennemű kapcsolatot, még a lehetséges találkozási helyeket is kerülöm mostanság. Kidobtam/letöröltem minden emléket, nincs semmi az ég világon. De mintha a tudatalattim vissza akarná hozni őt... Skizofrénnek érzem magam már lassan, mert ha felmegyek gyorsan facebookra, már az ő nevét írnám be, hogy megnézzem. És akkor vitázom magammal, hogy kit érdekel nem nézem meg...és akkor hagyom. Ez beteg dolog, ennyire szerelmes lennék még mindig? Pedig nem szeretnék...vagy hülyítsek valami lányt az jobb? Mert szerintem eléggé gáz dolog volt amit ő csinált szegény palimadarakkal. Szerintetek mit csináljak? Nagyon elegem van már ebből a flúgos helyzetből. Most is mennék lefeküdni, de fel fogok riadni, hogy nincs mellettem, álmomban viszont ott van. Volt, hogy könnyekkel keltem fel, álmomban sírtam, mert valami rossz történt vele. Segítsetek! Veletek volt már ilyen?
2012. ápr. 22. 02:20
1 2
 11/16 anonim válasza:

Egy próbát megér, beszélj vele, hátha jóra fordul a dolog... addig tedd meg amíg nem késő, mert ha nem teszed biztos hogy életed végéig bánni fogod..

én is hasonló helyzetben voltam... volt egy lány akibe leírhatatlanul bele szerettem, 1 évig minden jó is volt.. de egyszer csak kidobott különböző indokokkal.. ellökött magától, még azt sem "engedte" hogy legalább barátok lehessünk.. semmi.. na akkor egy világ dőlt össze bennem...

2012. ápr. 23. 01:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Húú, nem is gondoltam, hogy ennyi sorstársam van. :) Velem ugyan ez történt. 1 év mindent elsöprő szerelem, aztán egyszer csak vége. Mindketten szerettük még a másikat, de valahogy nem akart működni a dolog. Sokat veszekedtünk. Végül kidobott, és majd beledöglöttem. Ő volt életem nagy szerelme. De aztán úgy 1 év múlva megismerkedtem a mostani párommal, és már 5 éve együtt vagyunk. Közös jövőt tervezünk, gyerekek, kutya, családi ház, minden ami a boldogsághoz kell. 6 éve azt hittem, hogy egy életre szóló boldogságot veszítettem el, de helyette kaptam valami sokkal jobbat. A menyasszonyom minden téren jobban passzol hozzám, mint az exem. Igazi tündérmese a kapcsolatunk. Mellette én is sikeres lettem, jól keresek. Az exem mellett nem tartanék sehol. Az viszont tény, hogy az első években még gyakran álmodtam az ex barátnőmmel. Jobbára választanom kellett a mostani kapcsolat, és ő közte. Persze végül mindig a páromat választottam, de rengetegszer kínoztam magam ilyen álmokkal, ébredtem szörnyű bűntudattal, majd nyugodtam meg, hogy csak álom volt. Szóval van ilyen. Én szerencsés voltam, talán te is az lennél. A saját tapasztalatomból kiindulva, kár hajtani azt a kapcsolatot, ami már elmúlt. Én is azt hittem, hogy csak pár évnek kell eltelni, hogy újra együtt lehessünk. Talán most könnyebb lenne együtt, de most sem lenne jó, és semmi pénzért nem adnám a jelenlegi kapcsolatom. Remélem tudtam segíteni.
2012. ápr. 23. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem zártad le még magadban.Tuti.Van valami dolog ami nem hagy nyugodni, ezért álmodsz vele folyton.Én is voltam így, folyton pár emberrel álmondtam évekig.
2012. ápr. 23. 23:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Most, hogy elgondolkodom hiába voltam trutyiban meg sem próbált még szép szóval sem segíteni. Ezért, ha a jövőben akadályba ütköznék, akkor sem akarna. Fogok keresni mást... Most még nem, mert 24 órából 36-ot kell szaladgálnom, úton lennem, ügyet intézni, szóval most felesleges. Vagy vegyem fel beosztottnak? :-) Igen, nem tudom elfogadni azt, hogy a pénz (ami nem volt) miatt mennyire megváltoznak az emberek, és mennyire meg tud az is, akit nagyon szeretsz. Most meg, hogy nincs baj, folyton eszembe jut, hogy régen ezt nem tudtuk volna meg ezt sem, ezt sem és most milyen jó lenne...de eldöntöttem, akinek nem kellek úgy, így se kelljek! Köszönöm a válaszokat! Egy kicsit észhez tértem.
2012. ápr. 24. 12:53
 15/16 anonim válasza:
És én még azt hittem hogy egyedül vagyok ilyen téren de nem :( én 3 évig voltam együtt valakivel együtt is éltünk nagyon szerettem de megcsalt mással nagyon kétszínü volt mindenki aki megtudta hogy mi történt nagyon meglepődött rajta és végig hazudott nekem mikor végleg szakított akkor már hazaköltözött a szüleihez de még együtt voltunk végig csak álltatott hogy minden rendbe fog jönni jó lesz minden és aznap beszéltünk facen azt mondta hogy átjön hozzám (a szülei nem nagyon bírtak sose nem tudom hogy mi bajuk volt velem) de közbe készülődött hajat festett meg ilyenek és kérdeztem hogy hova készül vagy találkozik e valakivel erre a szokásos hogy senkivel se meg nem megy sehova és csak hajnalban jött fel facere és azt mondta hogy vége ennyi volt nem bírja így tovább hogy hazudnia kell a szüleinek hogy tudjunk találkozni közbe meg bele se szóltak neki hogy hova megye meg mikor meg am is 20 éves azt csinál amit akar na mikor kidobott akkor beléptem a ő facebe (aminek végig tudtam a jelszavát de megváltoztatta) és láttam hogy valakivel találkozgatott és valószínüleg meg is csalt vele többször is és ugyan úgy becézte őt mint engem régebben és még neki is hazudott mikor nálam volt akkor azt írta neki hogy bulizni volt meg ilyenek mikor ezt megláttam egy világ omlott össze bennem ez volt kb kicsivel több mint 2 hete nagyon rosszul érzem magam még mindig sokszor azon gondolkoztam hogy véget vetek az életemnek mert nem birok nélküle élni azóta is minden nap vele álmodok nem bírom elfelejteni és egyre rosszabbul érzem magam hiába csinálta ezt velem és tudom hogy semmi értelme gyötörnöm magam miatta de még mindig mindenkinél jobban szeretem :( és eleinte is beszélgetett másokkal facen és találkozgattak és nagyon sokat hazudott nekem de az érzéseimet nem tudom irányítani sajnos :( megpróbáltam mást találni hogy hátha jobb lesz de vagy még rosszabbul érzem magam a gondolattól hogy mással legyek vagy nem is jönne össze. ő letiltott minden ismerősömet és engem is az új facenen amikor megírtam neki üzenetben a régi fb nek a jelszavát meg az email jének akkor csak törölte mindenkettőt és újat csinált. azok ellenére hogy ő mit tett velem én vagyok a szar szemét az ő és a családjának a szemében is nem tudom hogy mit csináljak hogy végre jobb legyen mert ezt nem birom így sokáig:(
2015. febr. 20. 08:27
 16/16 anonim válasza:
mi történt igy 6 ev alatt?:)
2018. márc. 8. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!