Volt barátnőmről álmodom folyton. Nekem már nagyon elegem van! Miért lehet ez?
mert nem igazán volt kapcsolat. vonzódtunk egymáshoz, hónapokig kerülgettük egymást, aztán végre történt is egy s más. következő héten elköltözött az ország másik végére (onnan származott, egyetemre járt az én városomban egy ideig). a következő két évben még láttam kb. évente egyszer, akkor is történtek dolgok, de a köztes időben csak nagy ritkán beszéltünk, akkor is mindig én kerestem. aztán úgy döntött, hogy már ne legyen köztünk semmi. azért lezáratlan, mert nem volt igazi kapcsolat, rögtön vége lett, amint elkezdődött, nem volt lejátszva, így, ha eszembe jut, mindig azon agyalok, hogy mi lett volna. szóval, nem szakítás, mert nem illetünk egymáshoz, hanem nem is volt rendes kapcsolat. ez zavar benne.
ja, slusszpoén: hét évvel a kezdet után írt egy emailt, hogy találkozzunk, meglátjuk mi lesz belőle...akkor meg kapcsolatban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!