Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt barátnőmről álmodom...

Volt barátnőmről álmodom folyton. Nekem már nagyon elegem van! Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt, emlékszem a vele kapcsolatos álmaim már pár nap után megjelentek. Minden áldott éjjel többször is. A 2 év alatt nem volt olyan éjszaka, hogy ne láttam volna álmomban is őt. Az is biztos, hogy többet jelentett nekem mindennél, érte bármit megtettem volna. Szakítás óta eltelt már lassan egy év, de a helyzet nem változott. Amíg nem pihenem ki, nem akarok mást magam mellé, mert nem szeretem hülyíteni az embereket. Neki már volt egy jópár barátja azóta. Gondolom azért sok, mert csak felejteni akart, de ez most mindegy is. Megtettem mindent annak érdekében, hogy elfelejtsem. Megszakítottam mindennemű kapcsolatot, még a lehetséges találkozási helyeket is kerülöm mostanság. Kidobtam/letöröltem minden emléket, nincs semmi az ég világon. De mintha a tudatalattim vissza akarná hozni őt... Skizofrénnek érzem magam már lassan, mert ha felmegyek gyorsan facebookra, már az ő nevét írnám be, hogy megnézzem. És akkor vitázom magammal, hogy kit érdekel nem nézem meg...és akkor hagyom. Ez beteg dolog, ennyire szerelmes lennék még mindig? Pedig nem szeretnék...vagy hülyítsek valami lányt az jobb? Mert szerintem eléggé gáz dolog volt amit ő csinált szegény palimadarakkal. Szerintetek mit csináljak? Nagyon elegem van már ebből a flúgos helyzetből. Most is mennék lefeküdni, de fel fogok riadni, hogy nincs mellettem, álmomban viszont ott van. Volt, hogy könnyekkel keltem fel, álmomban sírtam, mert valami rossz történt vele. Segítsetek! Veletek volt már ilyen?
2012. ápr. 22. 02:20
1 2
 1/16 anonim válasza:
ismerős helyzet, én 1évig jártam "álmaim" nőjével, de több mint 1 év kellett hogy eltudjam felejteni(teljesen még most sem sikerült :S).. én azt javaslom neked hogy ismerkedj lányokkal, nem muszáj hülyítened vagy ilyesmi.. de hátha lesz egy lány aki szimpatikus neked, megkedveled stb. úgy sokkal könnyebb felejteni ha van valaki melletted :)
2012. ápr. 22. 08:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szedjél vitaminokat, legyen benne rengeteg c vitamin valamint magnézium, kalcium és tiamin(b1) is.
2012. ápr. 22. 09:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de ugyanígy vagyok a legutóbbi barátom óta. Ő volt életem szerelme, lassan mi is egy éve már, hogy nem vagyunk együtt. A szakítás utáni első pár hónapban akárhányszor elaludtam, mindig róla álmodtam, azt hittem, megőrülök. Aztán ritkult, de heti min. egyszer még mindig előjön álmomban. Van, hogy most is egymás utáni nap többször vele kapcsolatosan álmodok valamit, legtöbbször persze azt, hogy minden szép és jó. Borzalmasan érzem magam ilyenkor másnap. Én sem tartom vele már egész pontosan tavaly augusztus óta a kapcsolatot, mégse hagy nyugodni az álmaimban, őrület. Nagyon szeretnék már 100%-ig túllépni rajta, de azt hiszem, be kell ismernem magamnak, hogy ez azért nem sikerül, mert nem hiszek benne, hogy jut még nekem ilyen szerelem az életemben. Szerintem ilyen csak 1 van. Nagyon max. 2 talán...
2012. ápr. 22. 11:43
 4/16 anonim ***** válasza:
én olyan emberről álmodok rengeteget, és bizonyos időközönként rá gondolok, de olyan erőteljesen, mintha tegnap történt volna, akihez utoljára 12 éve volt közöm. és kilenc éve láttam utoljára, három és fél éve egyáltalán nem beszéltem vele, neten sem. mégis.
2012. ápr. 22. 12:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Ezek szerint tényleg van úgy, hogy valakin soha nem tudunk túl lépni? Hogy lehet ezt kezelni, hogyan lehet berendezkedni így az életed hátralévő részében? Hogyan lehet így boldognak lenni ez életben?
2012. ápr. 22. 12:18
 6/16 anonim ***** válasza:
az életemben nem okoz problémát, csak ott van a tudatalattimban folyamatosan. az enyém konkrétan azért, mert lezáratlan. bennem. benne nem hiszem.
2012. ápr. 22. 12:23
 7/16 anonim ***** válasza:
És miért lezáratlan, ez pontosan nálad mit jelent? Attól tartok, hogy én is így leszek az exemmel örökre ahogy Te a tiéddel. Nálunk nem igazán lezáratlan, mert konkrétan megmondta, hogy nem akar már engem, de azóta is kattogok néha, hogy biztosan én rontottam el, amiért így alakult.
2012. ápr. 22. 12:29
 8/16 anonim ***** válasza:

mert nem igazán volt kapcsolat. vonzódtunk egymáshoz, hónapokig kerülgettük egymást, aztán végre történt is egy s más. következő héten elköltözött az ország másik végére (onnan származott, egyetemre járt az én városomban egy ideig). a következő két évben még láttam kb. évente egyszer, akkor is történtek dolgok, de a köztes időben csak nagy ritkán beszéltünk, akkor is mindig én kerestem. aztán úgy döntött, hogy már ne legyen köztünk semmi. azért lezáratlan, mert nem volt igazi kapcsolat, rögtön vége lett, amint elkezdődött, nem volt lejátszva, így, ha eszembe jut, mindig azon agyalok, hogy mi lett volna. szóval, nem szakítás, mert nem illetünk egymáshoz, hanem nem is volt rendes kapcsolat. ez zavar benne.

ja, slusszpoén: hét évvel a kezdet után írt egy emailt, hogy találkozzunk, meglátjuk mi lesz belőle...akkor meg kapcsolatban voltam.

2012. ápr. 22. 13:40
 9/16 anonim ***** válasza:
még mindig az előző. persze, ő is megmondta, hogy nem akar, de a fenti miatt lezáratlan, nekem. mert nem volt kapcsolat, és engem zavar. őt kétlem, de már régen nem beszéltem vele.
2012. ápr. 22. 13:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Tudjátok gondoltam ezen egy kicsit. Én az elején nem akartam beismerni, hogy nagyon beleszerettem, mert előtte is jól pofán vágtak, de azon hamar túltettem magam. De mégis féltem a dologtól. Attól a barátnőmtől semmi különlegeset nem kaptam, nem is éreztem különösen jól magam mellette, ezt biztos érezte, azért lépett félre. Aztán jött ő és annyira fel tudtam nézni rá, nem csak rá, hanem a családjára. Nagyon kellemes ismerősei is vannak. Mindig minden nap együtt voltunk és együtt mentünk. Csak a probléma ott jelent meg, hogy nagy sz*rba kerültem, mind a családommal, mind pénzügyileg, szintúgy ő is. Nagyon kellemetlen dolog volt a kakába esni mind a ketten. Körülbelül úgy nézhettünk ki, mint két birka, aki mindekettő vágásra készül. Sok veszekedés volt, de annak ellenére nagyon odavoltam érte. Ezek miatt mentünk szét, mert nem tudtuk közösen megoldani a dolgot. Mostmár vállalkozó vagyok, én vezetem az egész céget, bár ő nem hinném, hogy tud róla. Ahogy láttam ő is kimászott már a gödörből. Talán az elképzelt dolgok miatt nem tudom elfelejteni, mert megígértem neki, hogy amint jobb lesz mi leszünk a világ két legboldogabb embere. Sajnos ezt ő elfelejtette és nem bízott bennem. Mostanra sikerült és annyira fáj, hogy amit csináltam nem tudom vele megosztani. Mert tudom, boldog lenne. Akkor és oda mennénk, ahova akarnánk. De úgy érzem ez már túl késő, mert ahogy észrevettem ő már túltette magát... Ez van, tudod én rá mindig felnéztem, bármilyen hülyeséget csinált én jól megmondtam neki a magamét, mikor igazam volt, 5 perc múlva már egymás karjaiban voltunk. Ma is róla álmodtam, ez hihetetlen. Lehet, hogy beszélnem kellene vele? De ez úgy jönne ki, hogy na mostmár jöhetsz, mert milliomos vagyok... Ez nekem ciki lenne. Már mondták mások is, hogy hülyén venné ki magát a dolog mindkét oldalról. Nem tudom mit tegyek, szerintetek? Egyszer próbáltam már vele beszélni, mikor épp lőttem be a céget, de nem tudott róla senki, ahogy ő sem. De akkor azt mondta, hogy nagyon szerelmes belém, de nem vagyunk meg egymás mellett a veszekedés miatt. Pedig csak az életkörülmények miatt veszekedtünk. Ez a dolog nagyon szíven ütött. Most meg szerintem már hülyén venné ki magát a dolog. Szerintetek?
2012. ápr. 22. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!