Miez? Borzalom, rettegek!
3-4 napja hülyeségeket álmodok. Eddig is így volt, de általában menstruáció előtt pár nappal jöttek a rémálmok, most a menzesztől távol vagyok még. Most 3-4 napja minden álmom valami horror, szerepel benne anyukám is. Egyébként pánikbeteg vagyok, félek a haláltól, a szívbetegségtől, szívmegállástól, de sosem álmodtam halállal kapcsolatban. Szval az első álmom 3 napja, hogy anyával visszatértünk a régi lakásunkba, beszélgettünk, nosztalgiáztunk, visszarepültünk az időben v 15 évet- helyileg. A tegnapi álmom, hogy állunk egy behajtani tilos táblánál, ami tiszta vér, én bőgök a felelemtől, bújok anyámékhoz, és a tábla körül meg embertömeg akik röhögnek, és pózolnak a véres táblával (?:D). A kresztáblához álmomban nem volt közöm, annyi h előtte sírtam. De a mai álom volt a csúcs.... Báloztunk az egyetemen, ott volt a pasi is aki tetszik nekem. Táncoltunk a csoporttársaimmal, és én rákos voltam, de álmomban nem tudtam. Csak vigadtunk, órára jártunk, így kezdődött az álmom, mégis vmi nyomasztott. A pasi is rákos volt- aki az életben makk egészséges, és kérdezte tőlem az álom végén hogy: "Jössz te is kemóra?" Én sírtam, h nem akarom elveszíteni a hajam, a súlyom, nem akarok meghalni... Jött megint a képbe anya, élelmiszerboltokba rohangáltam utána, és kerestem, nem találtam, itt ébredtem fel. A mellkasom szorított és az villant át az agyamon, hogy lehet szívbetegségem- ez kezelhető gyógyszerrel, lehet hogy van rajtam 5 kiló plussz, amit le szeretnék adni, de hetek óta már nem tudok, mert nem fogyok- ennek örüljek, hisz az egészség miatt van, lehet hogy most iszonyúan fáj a torkom és nyelni nem bírok (megvagyok fázva), de ez is kezelhető gyógyszerrel... csak rákos ne legyek soha!! Ezekkel a gondolatokkal ébredtem, de most is emészt, nagyon félek h mivan ha daganatom van. Ennyire életemben nem féltem. Valaki segítsen.
Aztán épp az álmom előtt olvastam egy horoszkópot, ritkán szoktam, de furcsa mód ezt írta:
"Furcsa álmot láttál, ami napközben nem igen hagy nyugodni. Próbáld meg megfejteni, mit üzen a tudatalattid, hátha választ találsz egy régi problémádra."
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!