Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Pls! Mit jelenthet az álmom?

Pls! Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy egy táborban vagyunk a 2 öcsémmel. A tábor az ilyen kirándulgatós volt sziklás helyen voltunk. A szállás az nagy panelházakvoltak, de látszott,h már senki se használta ö9ket egy ideje, mert nagy részüket gaz lepte el. Volt ott sok elhagyatott autó is. Az álmomban még volt egy 70 év körüli bácsi és egy velejéig gonosz lány aki mindenkit bántott. Az az öreg bácsi nagyon szeretett ejtőernyőzni és meg is tette, csak itt nem repülővel vitték föl és ugrott ki, hanem egy csúzliszerű valamivel kellett kilőni. Az a lány lötte ki egyszer: nekilőtte direkt egy háznak a bácsi meg is halt.

Aztán egyszer épp az öcséimmel mentem a szállás felé amikor a kissebbik öcsém kicsit lemaradt. Hátrafordultam és láttam, hogy egy autó mellett ál és a kocsi másik oldalán ott van az a gonosz lány. Furcsálltam h mit csinálhat ott, elővett egy öngyújtót és az öngyújtó ami nagy zöld lánggal égett a kocsi fele hajította : egyből rájöttem, hogy robbanni fogy így torkom szakattából elkezdetem ordítani az öcsémnek h jöjjön azonnal ide. Öcsém egyből odarohant hizzám és épp be tudtunk ugrani egy kö mögé.-itt felébredtzem. mit jelenthet ?! nagyon féltem és ha csak az álomra gondolok rettegek

2012. márc. 24. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit.
2012. márc. 24. 17:50
 2/5 anonim válasza:
hát, szerintem nagyon szereted és félted az öcsikédet , és talán az osztályában, csoportjában van valaki , aki nem kedveli. kérdezd erről, talán megoldja a problémát.
2012. márc. 24. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy ehhez valamilyen módon köthető információkat (gondolatokat) dolgozott fel éjszaka az agyad. Az álmoknak NINCS jelentésük vagy hatásuk a jövőnkre.
2012. márc. 25. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

A jövődre nincs direkt hatással. Viszont ha felismeresz benne néhány olyan motívumot, ami meglévő elfojtott problémádra utal, akkor van esélyed rájönni, mi a gond. Így a rémálom, bármilyen furcsán hangzik, haszon terápiás eszköz.

Mindenkinek egyéni az álomszimbolikája, de vannak közös pontok amikre lehet tippelni:

A konkrét álmod alapján azt gondolom, hogy van olyassvalaki a környezetedben, akit hibáztatsz bizonyos dolgok miatt, és félsz hogy ez a valaki még több kárt okoz neked vagy a családodnak. Szabadságvágyad is van szerintem.

2012. márc. 25. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2012. márc. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!