Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi jelenthet az álmom?

Mi jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam egyszer, hogy egy folyón vagyok egy kenutúrán amit apukám szervezett, és sok barátom és ismerősöm is ott volt, amikor egyszer csak eltűnt(?) alólam a kenu és egy úszó korhadt fa és szemétkupacba kapaszkodva megyek tovább az árral. Aztán a kenusok partra szálltak (már házak között voltunk) és én is kimászok egy mólón keresztül a vízből, és hirtelen ott van mellettem az a fiú aki nekem a suliban tetszik, és elkezdünk rohanni az egyik ház felé ahova már a többiek bementek. A ház nagyon sötét volt villanyt nem kapcsoltak, és e közben kint ment le a nap. Mindenki szétzűlledt , a barátnőm felrohant az emeletre egy lépcsőn a többiek pedig a nappaliba menekültek, ahol mellesleg nagyon sötét volt. Az a fiú is aki tetszett nekem , ő is oda szaladt be. Néztem, hogy mi elől menekülnek, kinéztem az ablakon: az utcán 3 bűnöző szerű ember akarta betörni a szomszéd ház ajtaját (nem sikerült nekik), amikor észrevették, hogy figyelem őket és elindultak a ház felé. Szólni akartam a felnőtteknek akik kint voltak a hátsó udvaron,de nem volt anniy időm, hogy kirohanjak odáig, ezért gyorsan beszaladtam a nappaliba ahol már elbújtak egy páran. Én is bebújtam egy fotel mögé és reménykedtem, hogy a sötétben nem fognak a bűnözők észrevenni, mert közben hallottam , hogy bejönnek a házba. A kétejeim eltűntek sajnos mert amikor elkezdték fosztogatni a házat észrevették a fiút aki tetszik nekem és leszúrták, én persze nem bírtam tovább és elbőgtem magam, ekkor észrevettek, késsel a kezükben felém közeledtek….ezután felébredtem… ha tudtok, légyszi segítsetek megfejteni az álmomat!
2012. márc. 20. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Az álomszimbólumai mindenkinek más és más, a tudatod ezekkel kommunikál. Egy idő után rájössz, hogy mi micsoda. Nincs olyan könyv ami leírná neked, bár gyakori egybeesések azért vannak más emberek szimbólumaival.

Ezek figyelembevételével:

A kenus résznél, mikor korhadt fába kapaszkodva mentél: Valószinűleg félelem, hogy valamit elszúrsz, elrontasz, vagy félsz hogy "beégsz" valamivel.

Tetszik neked a srác, de szorongsz is miatta. Félsz, hogy más lenyúlja előled, de te nem mersz kezdeményezni. Erre utalhat a bújkálás motívum, az hogy mások is ott voltak, és hogy megtámadják a srácot.

A bújkálás és sötétség lehet szimbóluma annak is , hogy nincs önbizalmad, nem hiszel magadban.

A leszúrásnak, és a sötétségnek szerintem több síkú jelentése van, az egyik az, hogy félsz a veszteségtől (lenyúlják előled a srácot stb), a másik lehet az is hogy mostanság valamitől megijedhettél a való életben, mondjuk hazafelé menet stb.

Ha tetszik a srác, akkor menj oda, oszt hívd el valami közös programra. Mi bajod lehet belőle? Nemet mond? (nem fog :) )

2012. márc. 21. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi ezzel tényleg sokat segítettél :)
2012. márc. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!