Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit csináljak? Ez már egy...

Mit csináljak? Ez már egy rémisztőbb.!

Figyelt kérdés

Elegem van!

Mostanábanó többször álmodok a világ végéről. Egyszerűen borzasztó.Amikor álmodok, érzem azt a mérhetetlen félelmet, az életért való sóvárgást és azt a nagy csalódottságot ,hogy még alig éltem és mégis mindennek vége.Nem mellesleg az, hogy a családomat is látom meghalni akkora fájdalom, hogy szinte kibírhatatlan. Minden annyira valóságos, hogy az már tényleg hihetetlen. Mikor felébredek csurom víz vagyok, remegek és úgy dobog a szívem, hogy majd kiesik a helyéről. Nem tudom miért álmodok erről. Nem tudom mit jelenthet, vagy éppen mit kéne csinálnom, vagy kivel kéne ezt megbeszélnem, de már tényleg elegem van.

( Jó, van ez a 2012 hisztéria, de soha nem szoktam rajta gondolkodni, vagy foglalkozni vele)

Köszönöm ha elolvastátok!

17/L

2012. márc. 20. 19:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, van benne valami amit írtál . :)

Köszönöm.

2012. márc. 22. 17:49
 12/12 anonim válasza:
Mostansäg nekem is szoktak ilyen almaim lenni.ès èn is lätom ahogy egy csomo ember meghal de èn meg mindig èletben maradok... ellèggè agaszto.
2012. ápr. 18. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!