Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Először is volt egy nagy vihar, egy kis házban voltunk többen.. Volt egy szoba ahol padok 3 személyes padok voltak (eleinte nem iskola volt hanem lakás, de lehet hogy aztán az lett belőle...) Odakint volt egy vulkán, ami aztán kitört. :'D Villámlott is párat. Egy csoportba gyűltek a többiek (nagyrészük) és épp kibeszéltek valakit (már nem tudom kit de azt hiszem az egyik barátnőmet). Ott volt egy szőke, zöld szemű pasi akivel jóban voltunk. Látszott rajta, hogy untatják ezzel... Én az egyik padban ültem ketten egy fiúval és hülyéskedtünk. Erre a szőke pasi odaült mellénk. Még mindig kifejezéstelen vagy unott fejet vágott, nem tudom melyik a jobb szó rá, de lesütött róla, hogy féltékeny. A másik pasin át közel hajolt hozzám, én pedig gondolkodás nélkül szájon pusziltam. Innen már csak arra emlékszem, hogy egy bevásárlóközpontban voltam, amiről nem most először álmodtam, pedig még sosem jártam ott, és nem valószínű, hogy a környéken van. De emlékeztet arra a bevásárlóközpontra, amit évekkel ezelőtt álmodtam.. Hát ennyi. Aki ért ehhez írjon, én neten nem találtam kielégítő választ.2012. febr. 26. 10:26
1/2 anonim válasza:
azt jelentheti, hogy lesz való világ 6 is
2/2 A kérdező kommentje:
nem értem azokat az embereket akik egyáltalán nézik...
2012. febr. 26. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!