Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom,...

Mit jelenthet ez az álom, olyan fura volt?

Figyelt kérdés
Azt àlmodtam, h esküvõn voltam valakinél, aztàn meg (àlmomba) hajnalban fel èbredtem kinéztem az ablakon és làttam, h a szomszéd kislány öngyilkos lett, felakasztotta magát de mégsem halt meg, az apja levàgta a kötélrõl ès mindenkit küldött elfele, h ne nézzèk. Nagyon rossz àlom volt.
2012. febr. 25. 14:10
 1/1 anonim válasza:
Az esküvői álom általában azt jelenti, hogy szeretnéd ha a személyiséged kiteljesedjen. Esküvőkről általában stressz helyzetben álmodik az ember. Ha ezek az álmok negatívak, halált vagy fájdalmat jósolnak. Ezek az emberek szeretetre, gondoskodásra vágynak, amit egy másik embertől kaphatnak meg. Ha kísérő vagy egy esküvőn, nagy vagyonra, gazdasági fellendülésre számíthatsz.
2012. febr. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!