Mit jelenthet az álmom? :D
Nagyon jót álmodtam amúgy, örülnék ha az életben is történne velem ilyen.. xD De arra lennék kiváncsi hogy ez mit jelenthetett?
Elmentem dokihoz, aki egy fiatal, kedves, jóképű ember volt, nagyon közvetlen volt és egy asztalra vagy mire kellett feküdnöm és ott vizsgálgatott. xD
De 3x is elmentem hozzá. Egyszer az anyám is jött velem, ahol leégetett és a doki jófej volt, mert nem mondott rá semmit, mégcsak nem is mosolygott "ki", csak vizsgált tovább. A segítője meg mondott valamit rá. És harmadszor az volt a bajom, hogy ilyen pattanásszerű izék jöttek ki a lábamon. Injekciót is adott, és közben a segítője meg elhívta randira vagy ilyesmire, és mondta hogy tetszik neki a doki, de a doki kikosarazta.
Ez vajon mit jelenthetett? :D
Légyszi ne jöjjetek azzal, hogy nem jelentett semmit, vagy hogy hülyeség ez az álomfejtés, inkább ne írjatok, csak kiváncsiságból kérdem.
Talán annyi, hogy tényleg vannak kiütések a lábamon, de nem olyan, mint az álmomban, hanem csak pár piros pötty... :D
Abba lehet valami, hogy magamnak akartam... :D xD
Köszi a linkeket. :)
Nem azt mondtam, hogy nem jelent semmit, azért is írtam... Csak azt kértem, hogy ne írogassatok olyat, ami teljesen fölösleges. :)
Amúgy most gondolkodtam, és nemrég beszéltünk barátnőkkel egy filmről, és azt mondtam, hogy nem bánnám, ha olyan vizsgálna, mint abban a filmben a doki.
Meg néztem egy másikat is nem rég, amiben szintén volt egy doki és végülis ugyanezt gondoltam.
De nem hasonlított egyik se az álmomban lévő dokihoz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!