Mit jelent ha a visszatérő álmom csodás? (Többi lent)
Álmodsz még róla? Velem is ez történik (hasonló) mint veled...
Én akiről álmodok azt hiszem még nem láttam... Magas, vékony (de nem túl vékony, olyan átlagos)a szemei nagyon szépek, zöldes-kék, a haja szőkés-barna, az arc formája nagyon szép,tipikus szépfiú, szóval iszonyat helyes!!(számomra). Álmomban "barátok vagyunk", nevetünk, nevetséges lehetetlen helyzetekbe kerülünk pl.: repülővel utazunk és a pilótafülkében vagyunk a leszállásnál...
Szerintem pszichológiai oka van ezeknek az álmoknak... Azért gondolom ezt mert, pont hogy kerülöm a "szerelmet", fiúkkal annyit beszélek: helló, szia, ha valaki próbál összehozni valakivel csak mosolygok és egy szót se szólók, ez azért van mert úgy gondolom jó ideje, hogy nincs szükségem "kapcsolatra" legalábbis e-fajtára. Szóval lehetséges hogy az ösztön v. tudatalatti vagy mit tudom én minek nevezik azt az emberi tulajdonságot ami ezt kiváltja, hogy úgymond tiltakozik a jelenlegi helyzet ellen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!