Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelent egy...

Ez az álom mit jelent egy goth lányról?

Figyelt kérdés
Van egy gothic rock stílust képviselő lány ismerősöm (illetve van több is, de ez nem lényeg) és visszatérő álmom, hogy éjszakánként találkozom ezzel a lánnyal, egyszer erdélyben, egyszer a mennyországban, egyszer valami mezőn, de körülbelül mindig ugyanaz történik: csak nézünk egymásra, és egy nagyon furcsa érzés kerít magába. Ezzel az álommal üzenni akar valamit egy felsőbb hatalom, vagy mi?
2012. febr. 17. 19:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Eleve az öltözködését tekintve úgy néz ki a lány, mint a sátán földi küldönce, viszont a lelke, mintha isten küldte volna a mennyből.
2012. febr. 17. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem tetszel neki!

Szerintem a lány családi okok miatt öltözködik igy, de belül meg egy angyalka :)

Szóval mutass neki uj irányt, uj lehetőségeket.

azért álmodod ugyanazt ,de más helyszínnel,és közbe csak néz rádfele,mert megkéne mutatni,hogy a világ szebb is lehet, más ruhák is vannak.......de ezt a helyszínváltozás miatt irtam.

2012. febr. 17. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

OMG pffff...

Na jó, kezdjük ott, hogy az álmok legtöbbször nem üzenetként értelmezendőek, főleg nem egy felsőbb hatalomtól. Viszont, ha ilyen sokat álmodsz az adott lányról, akkor valószínűbb neked jön be, vagy érdekel valamilyen szinten. Nem a lányt érdekled te. Bár nyilván az is előfordulhat, miért is ne, csak nem az álmoddal zen... Jézus szeme....

Egyébként meg, tessék leszokni arról, hogy minden gót azért gót, mert van valami baja otthon, vagy akárhol, és meg kell változtatni, meg meg kell neki mutatni, h milyen szép a minden, meg léteznek színek, meg tökömtudja. És ha csak ez tetszik neki akkor mi van??? Mért ne tetszhetne valakinek ezt a stílus, és emellett mért ne tudná értékelni a szép dolgokat????

(jó lenyugodtam.)

Naszal, valószínűleg te, kedves kérdező, vonzódsz ehhez a lányhoz, ezért álmodsz róla sokat. Tisztázd magadban, hogy mi merre hány méter, hogy tényleg a lány érdekel e, vagy azért érdekel, mert máshogy öltözik, mint "elvárható", és valahogy nem tudod elhinni, hogy miért ilyen, és "meg akarod fejteni".

egy gót lány

2012. febr. 17. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem összekéne jönnöd vele,és nem vele álmodni,vele aludni,és azt üzenik ,dugnod kéne(D
2012. febr. 18. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is bejön egy gótlány,vagy csak rokker,steel bakancs,neós bőrköpeny,alatta cakkozott szélű szoknya..Már 2 hónapja vele álmodok,olyan cuki8D
2012. febr. 18. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!