Mit jelent ez az álom?
Először is azzal kezdem, hogy mindenkinek más az álomkódja. Minden embernek mást-mást jelent egy dolog és annyiféleképpen lehet magyarázni (okoskodni), hogy csuda...
Ha én álmodtam volna és nekem kellene összerakni az én szimbólumrendszeremmel:
Pár = nem vagyok egyedül, velem van és kitart mellettem, akit szeretek és aki viszont szeret
Aki szeret minket, az kívülállóként jobban meglátja a dolgokat, de az álomban leggyakrabban a párod is saját magadat jelképezi, csak a másik oldaladat.
Menekülni = nem mersz szembenézni valamivel, amit a bölcsebbik éned (Isten) megmutatna neked. Ha legközelebb ilyet álmodsz, állj meg és csak figyeld, hogy mi történik.
A végjáték valami hasonló lehet, hogy a megromlott világban sok a lelki halott hiszen alig-alig vannak, akik a szülők által felállított "régimódi" értékrendet követnék. Nem ritka az önző, szélhámos, kapzsi, embertelen emberek sokasága, akik szemrebbenés nélkül verik át a többieket és lelkük már régóta szétmarcangolt, halott és a gonoszság megfertőz másokat is. Nem szabad elfelejteni azt a biztonságot, szüleinktől kapott értékeket, amiket a világ maradinak mondana, mint becsületesség, őszinteség...
Nekem ennyit jelentene ez az álom...
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!