Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés
Álmomban: felvettek egyetemre majd helybe költöztem. Majd találkoztunk egy ismerősömmel kimentünk egy parkba vagy nem tudom hová és feküdtünk a földön. Eközben odarohant egy kutya és beleharapott a lábamba. Nem vérzett meg semmi csak egy pöppett feldagadt. Mire felkeltem volna a kutya elrohant. Ezután bekellett vinni az ügyeletre. Majd ahogy mentem ki valahova /talán abc-be vagy nem tudom/ ott volt egy másik kutya ami a kezemet elkezdte csócsálni de valahogy az álmomban nem zavart hogy lóg a kezemről egy kutya amit közbe harapdál.
2012. febr. 16. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell az ilyen teljesen jelentéktelen jelentéssel nem bíró mindennapi álmokat leírni???Azért álmodtad ezt, mert esténként az emberek többsége szokott álmodni...
2012. febr. 16. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Az álmod lényege röviden: változtatástól való félelem. Ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, pedig tudod, hogy van, amin változtatni kellene, de nem mersz, mert veszélyesnek látod azt az ismeretlen helyzetet, amibe kerülhetsz. Nem kell aggódnod, lesz aki segít.
2012. febr. 16. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert a lelked mélyén te vagy Ceaser Milen
2012. febr. 18. 21:15
 4/7 Valkyerr válasza:
Lehet, hogy tényleg be kéne menni az ügyeletre!
2012. febr. 27. 21:49
 5/7 anonim válasza:
azt nem tudjuk miért álmodtad ezt. elég hülye kérdés. de ha a jelentése érdekel akkor google: álmok jelentése
2012. febr. 27. 22:03
 6/7 anonim válasza:
Krúdy Gyula Álmoskönyve szerint ebet látni, mely megharap, és megmarad a seb betegség jegy, ha nem marad seb: ellenségeiden győzelmet aratsz
2012. febr. 28. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló!

És ezt te honnan a jó büdös fenéből veszed? Ha 10 ember akarja megmagyarázni, mind a 10 mást mond.

2012. márc. 6. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!