Azt álmodtam hogy. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy megyek egy erőben fák között, egy szórt kavicsos úton, itt-ott ki volt kövezve rendesen és előttem sétáltak emberek, de egy pillanatban rájöttem h én képzelem oda őket és valójában nincsenek ott. Onnantól kezdve minden csak képzelet volt, meg akartam fogni egy nagyobb darab követ az út mellett, de tudtam h nem fogom tudni megtenni hisz csak az agyam szüleménye...
???
2012. febr. 8. 15:14
1/3 anonim válasza:
Elérted a tudatos álmodás szintjét, jelenteni nem jelent semmit, de én a helyedben megpróbálnám befolyásolni az álmaimat, ha már az élet nem, az legyen olyan amilyennek akarod.
2/3 Matthew Shepherd válasza:
1. válaszolóval telejsen egyetértek :)
Tudatos álmodásba csöppentél és ha elkezdesz gyakorolni ,hogy tovább bírj bent maradni akkor irányítani tudod majd az álmaid ez egy totál valós dolog akárhol elolvashatod wikipédia stb...
3/3 anonim válasza:
Velem is megtörténik hogy irányítom sokszor tudatosan pl előzői éjszaka is mást kellett volna álmodnom de én mégis úgy csináltam ahogy akartam irányítottam.éltem azt a világot amire vágyom. :)sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!