Hazudhatnak az álmok?
Figyelt kérdés
Nem akarom elárulni, hogy hol dolgozom, úgyhogy lehet egy kicsit zavaros lesz, de igyekszem érthető maradni. Olyan munkakörben dolgozom, hogy Magyarország egy bizonyos része tartozik hozzám, nem olyan régen újra fel lett osztva a terület és én nagyon szerettem volna egy bizonyos régit megkapni... első felosztásban teljesen mást kaptam, mire többen elkezdtek értem harcolni.. aztán álmomban a főnököm nekem osztotta a régóta vágyott területet.. kimondta a nevemet és a terület nevét is, hogy én kapom. Mindezt 1 héttel a végleges kihirdetés előtt. 1 hétig teljesen boldog voltam, mert eddig az álmaim nem hazudtak. Aztán teljesen mást kaptam.2012. febr. 12. 14:47
1/4 anonim válasza:
Az álmok nem hazudnak, csak rosszul értelmezted. A vágyadat álmodtad meg csupán, nem a jövőt.
2/4 anonim válasza:
Nem minden álom jósálom, ugyanígy vannak vágyálmok is, a Tied ebbe tartozik. Idővel ki fog derülni, hogy a "sors" miért akarta, hogy így alakuljon az életed.
3/4 anonim válasza:
én azt álmodtam hogy a világ ura vagyok. ezek szerint tényleg a világ ura vagyok? :OO és eddig még nem is tudtam, ejj..
4/4 anonim válasza:
Tisztelt Aya-chan! A Te álmod is vágyálom, egy túlzottan becsvágyó ember álma. Nem vagy tehát a világ ura, Istent még Te sem lökheted le a "trónjáról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!