Jelenthet valamit, hogy most emlékszem az álmaimra? És ezek az álmok mit jelenthetnek?
Általában nem szoktam ébredéskor emlékezni az álmaimra, de az utóbbi 3 napban emlékeztem rájuk. Változhatott valami?
1.álom: barátokkal felrobbantottunk valamit, hogy ezzel bosszantsunk valakit, aki kibírhatatlan alak volt. Egy másik robbantásra pedig egy reptéren készültünk, ahol egy nyomtató elkezdte automatikusan kinyomtatni (szőnyegre!) a telefonomban lévő képeket, közöttük kompromitáló képeket, valamint egy már törölt képet a bombáról.
2.álom: egy romos lakást próbáltunk kitakarítani a barátaimmal, és a feleségemmel. Friss házasok voltunk, és rajta már látszódtak a terhesség jelei, és eléggé ridegen viselkedtünk egymással. Mikor pedig a srácokkal el akartunk menni, veszekedni kezdett velem.
Amúgy én nem vagyok házas, nem is voltam, és jelenleg nincs senkim.
3.álom: 3 baráttal egy tisztáson körbe körbe autókáztunk,és ez nagyon jó mókának tűnt.
Mind a 3 álomban a barátok, és a feleségem számomra ismeretlen emberek voltak.
Tudom, eléggé hülye álmok, de hátha van itt valaki, aki talál bennük valami magyarázhatót, vagy összefüggést!
Jobban belegonolva ebben lehet valami. Azokon a napokon valóban korábban feküdtem le, még nem volt éjfél, máskor meg 1-2 óra előtt ritkán aludtam el.
Köszönöm!
Akkor nem emlékszünk az álmainkra, amikor nem merünk szembesülni a tartalmukkal. Talán nyitottabb, bátrabb lettél valamiért - majd Te eldöntöd, hogy tudod-e vállalni az én értelmezésem. A férfiak álmában a robbantás, robbanás a szexuális teljesítménnyel van kapcsolatban. Van egy elképzelésed arról, hogy milyennek kellene lenned, de attól félsz, hogy nem vagy erre képes. Arra utal az is, hogy a nyomtató kompromittáló képeket is kinyomtatott.
A romos lakás belső nyugtalanságra utal, a takarítás pedig arra, hogy szükségét is érzed a megszüntetésének. Az álmodban jelenlévő sok barát azt jelzi, hogy tudsz kikhez fordulni segítségért.
Az autókázás szellemi fejlődésre utal, de miután csak körbe-körbe jártatok és nem egy konkrét cél felé, ezért a fejlődésből túl sokat nem lehet kihozni. Persze a valóságban változtathatsz ezen, mert az álmok valójában fel akarják hívni a figyelmünket arra, hogy aktuálisan mire kellene figyelnünk.
Nos, éppen ez a jelentés érdekelne engem is.
Ebben a témában még várok a további magyarázatokra.
De az eddigieket is nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!