Mik ezek az álmok, minek nevezzük őket?
Olyan álmokra gondolok, mikor valaki tudja magáról, hogy alszik, mégis olyan mintha éberen álmodna. Pl. nekem szoktak olyan hülye álmaim lenni, hogy elmegyek aludni ugyebár, elalszok és akkor olyan mintha számítógépeznék, mintha msn-en folytatnék beszélgetést és ilyenkor vagy ciki a téma, vagy olyan amiről nem szeretnék hallani és mindig le kell csekkolnom hogy ugye még véletlenül sem folytattam olyan beszélgetést azzal a személlyel. Ma is olyan volt hogy aludtam de mintha hajnali 2-3-ig beszélgettem volna msn-en, rendesen megmaradt bennem az is amiről beszélgettem és azt hittem anya rám fog szólni hogy most már hagyjam abba és tudtam hogy anya motoszkál odakint pedig aludtam. Nagyon kezdenek idegesíteni ezek az álmok ráadásul lefekvés előtt hülye gondolataim is vannak, azok miatt nem is tudok elaludni. Meg ha mondjuk sokáig kell fent lennem - nem a gépezés végett - akkor elalszok és hirtelen felriadok.
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!