Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi a véleményetek a viszatérő...

Mi a véleményetek a viszatérő álmokról?

Figyelt kérdés

ha ugyanazt álmodom többször egymás után... de minden álomnál valami megváltozik, de csak minimális a változás...

az jelent valamit? vagy csak véletlen?

2012. jan. 29. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Már 2x álmodtam azt, hogy képtelen vagyok a gyógyszert lenyelni és arra ébredtem, hogy öklendezek. Elég kellemetlen volt. Szerintem a szervezeted jelezni akar valamit, hogy változtass meg bizonyos dolgokat.
2012. jan. 30. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Valamit jeleznek és nem véletlenül ismétlődnek. Idő kérdése és rá fogsz jönni. Én egy gyerekkori visszatérő álom jelentését csak felnőttként értettem meg.
2012. jan. 30. 09:55
 3/5 A kérdező kommentje:

hát, nekem 2 véglete van az álmomnak, vagy katona vagyok és harcolok, és körülöttem mindenki meghal, és a legvégén én is (itt felébredek xD)

vagy pedig fekete csuklyás pirosan világító szemű csontvázak üldöznek, kaszával.... én meg futok előlük, de a végén itt is megölnek (és felébredek)

2012. jan. 30. 18:51
 4/5 WorfHadnagy ***** válasza:
Nekem már volt visszatérő üldözéses álmom is. Az egész helyszín, minden más volt, de ugyanazok üldöztek. Nem tudom, mi lehetett, de nem akarok több ilyet... Szörnyű volt.
2012. jan. 30. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:

igen, elég szörnyű... és kb 1 hetes- 2 hetes periódusban ismétlődnek... és nem tudom miért, mitől van...

és egyáltalán hogy lenne vége :/

2012. jan. 30. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!