Mi a véleményetek a viszatérő álmokról?
Figyelt kérdés
ha ugyanazt álmodom többször egymás után... de minden álomnál valami megváltozik, de csak minimális a változás...
az jelent valamit? vagy csak véletlen?
2012. jan. 29. 22:44
1/5 anonim válasza:
Már 2x álmodtam azt, hogy képtelen vagyok a gyógyszert lenyelni és arra ébredtem, hogy öklendezek. Elég kellemetlen volt. Szerintem a szervezeted jelezni akar valamit, hogy változtass meg bizonyos dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Valamit jeleznek és nem véletlenül ismétlődnek. Idő kérdése és rá fogsz jönni. Én egy gyerekkori visszatérő álom jelentését csak felnőttként értettem meg.
3/5 A kérdező kommentje:
hát, nekem 2 véglete van az álmomnak, vagy katona vagyok és harcolok, és körülöttem mindenki meghal, és a legvégén én is (itt felébredek xD)
vagy pedig fekete csuklyás pirosan világító szemű csontvázak üldöznek, kaszával.... én meg futok előlük, de a végén itt is megölnek (és felébredek)
2012. jan. 30. 18:51
4/5 WorfHadnagy válasza:
Nekem már volt visszatérő üldözéses álmom is. Az egész helyszín, minden más volt, de ugyanazok üldöztek. Nem tudom, mi lehetett, de nem akarok több ilyet... Szörnyű volt.
5/5 A kérdező kommentje:
igen, elég szörnyű... és kb 1 hetes- 2 hetes periódusban ismétlődnek... és nem tudom miért, mitől van...
és egyáltalán hogy lenne vége :/
2012. jan. 30. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!