Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a valóságosnak tűnő álmokról?

Figyelt kérdés

különös dolog történt velem, sehol nem találtam eddig hasonló és ilyen összetett példát. Próbálom tömören leírni, bár hosszú sztori, közel egy évig tartott. Párommal egy társasházi lakásban éltünk 5 évig. Ő reggel korábban ment dolgozni, én még akkor aludtam. Valahogy tudtam álmomban, hogy egyedül vagyok, tudtam, hogy fekszem az ágyamban, de nem bírtam megmozdulni. Éreztem, hallottam, hogy egy alak bejön a szobába, iszonyatosan féltem, de nem tudtam megszólalni, megmozdulni. Ez néhány reggel megesett, elhatároztam, ha legközelebb is bejön igenis sikerül felkelnem. Elhatározásom bevált, nem jött az alak, ébresztett a digitális óra a tv tetején, de valahogy nem tudtam leolvasni róla a számokat. Mindegy, fölkeltem, és látom ,hogy egy alak áll az erkélyen, jön felém. Akkor jöttem rá, hogy nem vagyok ébren. Ez csak a kezdet volt, mert innentől szinte minden áldott reggel ez történt. Óra ébreszt, számokat nem látom vagy összekuszálódnak, fölkelek de mindig egyre tovább megyek. Legközelebb már el is mentem otthonról, de mindig akkor jöttem rá, hogy álmodom, amikor valami nem stimmelt. Folyosó másképp nézett ki, vagy az utca amin elindulnék a munkahelyre stb. akkor mindig rájövök, hogy alszom és megpróbálok felébredni. Volt hogy el is tévedtem. Sokfelé jártam, sokfélét csináltam, ezeket most nem sorolom fel, mert nagyon hosszú lenne. Egy reggel minden annyira normálisnak tűnt, felkeltem, haza jött a férjem, mert elengedték a munkahelyéről. Kérdezte, hogy kimegyek vele rágyújtani? Mondom persze, csak előbb megcsípem magam, hogy ébren vagyok-e. Csíptem a kezem, de nem éreztem. Basszus, már megint átvert az álmom. Annyira hihetetlenül valószerűek voltak, hogy néha már akkor sem voltam biztos benne ,hogy felébredtem, amikor valóban felébredtem. Néha már az is megfordult a fejemben, hogy alvajáró lennék? Azóta elköltöztünk saját, családi házba és megszűntek ezek az éber álmok, de néha még félek, hogy vissza jön, máig rossz érzéssel emlékszek vissza rá.

Várom a véleményeket, vagy példákat, hogy volt -e valakinek hasonló.

2011. máj. 23. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Az az alak, milyen volt? Hogy nézett ki? Mikor ébren voltál, nem tapasztaltál furcsa dolgokat a házban?
2011. máj. 23. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Az alaknak csak a sziluettjét láttam, de férfi volt az tuti, átlagos alkattal. A lakásban nem történt semmi különös. Viszont amikor megvettük, (még akkor üres telek volt ott, ez egy új építésű társasház) egyszer leállt kis időre az építkezés, mert valami csontokat találtak. Állítólag emberi csontok voltak.
2011. máj. 23. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, itt van a kutya elásva. A csontok mikorik? Volt kormeghatározás? Lehet hogy az akivel te álmodtál, a csontok gazdája volt... Bár nem értem hogy mi célja volt neki ezekkel az álmokkal. Ha nem beszélt hozzád, akkor nem akart veled komunikálni. De ha nappal nem történtek furcsa dolgok, akkor nem is akart megijeszteni. Szóval tanácstalan vagyok az ügyben. Mindenképpen több szempontból kéne megvizsgálni a dolgokat. Szerintem menny el neurológushoz, tuti ami tuti. Ezzel nem arra célzok, hogy gyogyós vagy, csak arra, hogy egy ilyen egyedi esetnél érdemes megnézni. Esetleg még szihiáter is szóba jöhet. (de csak ha nem gyogyós). :D
2011. máj. 23. 20:14
 4/8 anonim válasza:
ha visszatérnének ezek az álmok akkor ne félj tőlük, hanem érdeklődj utánuk, én ezt csináltam amikor ufósat álmodtam :D
2011. máj. 23. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtunk meg semmit a csontokról. Lehetett valaha tömegsír, mivel a ház a város peremén épült, előtte nem volt ott épület. Hát attól én is féltem, hogy gyogyós vagyok :D de mivel elmúltak ezek az álmok mióta elköltöztünk, biztos a hely miatt volt. Itt jól alszom, jól érzem magam, otthonra találtam. Gyerek koromban, még a szülői házban voltak hasonló álmaim, de abban a házban éjjel-nappal történtek furcsa dolgok; Hangok, furcsa szagok stb.
2011. máj. 24. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy te érzékenyebb vagy a paranormális világra. Mond, nem volt olyan hogy egy álmodban úgy láttad magad, mintha kiléptél volna a testedből?
2011. máj. 24. 11:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Olyan nem volt, viszont amikor álmomban elmentem dolgozni és eszembe jutott, hogy alszom, olyan érzés kapott el, hogy te jó ég, én itt vagyok a testem meg otthon van, fel kéne ébredni mert magára hagytam.
2011. máj. 24. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Szóval akkor olyan nem volt hogy láttad a testedet. Hát igazából ennyit lehet tenni. Többet én sem tudok. :(
2011. máj. 24. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!