Mi a véleményetek ezekről a valóságosnak tűnő álmokról?
különös dolog történt velem, sehol nem találtam eddig hasonló és ilyen összetett példát. Próbálom tömören leírni, bár hosszú sztori, közel egy évig tartott. Párommal egy társasházi lakásban éltünk 5 évig. Ő reggel korábban ment dolgozni, én még akkor aludtam. Valahogy tudtam álmomban, hogy egyedül vagyok, tudtam, hogy fekszem az ágyamban, de nem bírtam megmozdulni. Éreztem, hallottam, hogy egy alak bejön a szobába, iszonyatosan féltem, de nem tudtam megszólalni, megmozdulni. Ez néhány reggel megesett, elhatároztam, ha legközelebb is bejön igenis sikerül felkelnem. Elhatározásom bevált, nem jött az alak, ébresztett a digitális óra a tv tetején, de valahogy nem tudtam leolvasni róla a számokat. Mindegy, fölkeltem, és látom ,hogy egy alak áll az erkélyen, jön felém. Akkor jöttem rá, hogy nem vagyok ébren. Ez csak a kezdet volt, mert innentől szinte minden áldott reggel ez történt. Óra ébreszt, számokat nem látom vagy összekuszálódnak, fölkelek de mindig egyre tovább megyek. Legközelebb már el is mentem otthonról, de mindig akkor jöttem rá, hogy álmodom, amikor valami nem stimmelt. Folyosó másképp nézett ki, vagy az utca amin elindulnék a munkahelyre stb. akkor mindig rájövök, hogy alszom és megpróbálok felébredni. Volt hogy el is tévedtem. Sokfelé jártam, sokfélét csináltam, ezeket most nem sorolom fel, mert nagyon hosszú lenne. Egy reggel minden annyira normálisnak tűnt, felkeltem, haza jött a férjem, mert elengedték a munkahelyéről. Kérdezte, hogy kimegyek vele rágyújtani? Mondom persze, csak előbb megcsípem magam, hogy ébren vagyok-e. Csíptem a kezem, de nem éreztem. Basszus, már megint átvert az álmom. Annyira hihetetlenül valószerűek voltak, hogy néha már akkor sem voltam biztos benne ,hogy felébredtem, amikor valóban felébredtem. Néha már az is megfordult a fejemben, hogy alvajáró lennék? Azóta elköltöztünk saját, családi házba és megszűntek ezek az éber álmok, de néha még félek, hogy vissza jön, máig rossz érzéssel emlékszek vissza rá.
Várom a véleményeket, vagy példákat, hogy volt -e valakinek hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!