Mit jelenthet ez az álom? Olyan valóságosnak tűnt o. O
Az álom:
Férjemmel elmentünk egy bevásárló központba de először nem találta meg amit keresett.Én letettem a pulóverem egy pénztárnál egy polcra és kimentünk a bevásárlóközpontból.Kint elkezdett velem veszekedi én mondani akartam neki,hogy a pulóverem bent maradt,de mindig a szavamba vágott.Visszamentünk az épületbe és ott is veszekedett velem,az egyik pénztáros rám szólt,hogy fejezzem be,mert én vagyok a hibás.A férjem vett valamit egy nagy dobozba és kiindult,én elmentem a pulóveremért és mire kimentem ő már elindult a kocsival.Otthagyott.Vonattal hazamentem és mondtam neki, hogy vége.Ő úgy viselkedett mintha nem történt volna semmi.Erre felkeltem.
Nem tudom,hogy számít-e valamit, de az álmomban koszos kopott ruhában voltunk és valami rozsdás,lyukas tragacs volt az autónk.
Eszembe sem jutott ilyesmi hogy leszegényedünk :)
Anyagi gondok,hááát 1 hónap alatt másodszor lopták meg a férjem :( akkor lehet,hogy emiatt o.O
Köszönöm a választ!
Jöhetnek még :D
Nem ismervén a körülményeket, én ezt olvasom ki az álmodból:
a házasságotokban különböző céljaitok vannak. A férjed keres valamit, nyilván valami foglalkoztatja, de nem vagy egyenrangú partner ebben, nem osztja meg veled a problémát, mert te "csek a pulóvereddel foglalkozol". Más szemszögből közelítitek meg a dolgokat, és nincs megfelelő kommunikáció. Szerintem te önmegvalósítás terén még nem értél el nagyobb sikereket, a külvilág is téged okol, mint valüszínűleg éber állapotban is így érzed, hogy te csak a pulóveredet keresed, miközben ő sokkal "fontosabb" dologgal van elfoglalva, amiből láthatóan te nem értesz semmit. A pulóvert valószínűleg azért tetted le, mert az áruház a házasságotokat szimbolizálja, és te valahol elakadtál a 'fejlődésben', valami múltbeli esemény kapcsán talán, de nem tudsz lépést tartani a dolgokkal, mindig vissza akarsz térni ahhoz az eseményhez, ami neked fontos volt (a pulóvered). Az álom azt üzeni, hogy kommunikációs problémák vannak köztetek, és az, hogy ő othhagyott, majd te hazavonatoztál és szakítottál, arra vonatkozik, hogy a saját dolgod már sürget téged, egyre fontosabb, és ezért áldozatot is hajlandó vagy hozni.
Van nektek gyereketek?
És ha nincs, akartok?
Vagy csak te?
Írsz az önmegvalósításról. Azzal nálam nem lehet gond szerintem,mert amit akartam eddig mindent elértem,és a környezetem büszke rám,hogy ilyen fiatalon már ilyen "sokra" vittem.Írtad is,hogy a körülményeket nem ismered :)
Így belegondolva mondasz valamit.Köszi!
Jöhetnek még!
Az önmegvalósításon nem konkrét külső sikereket értek, hanem a te saját vállalt életfeladatod mérföldköveit.
Lehet, hogy a családból hozol valamit, amit meg kell oldanod, vagy az énképedben valamit helyretenned.
Családomból hozok valamit?!
Ebben van valami.A vesémbe látsz?!
Honnan tudsz ilyeneket,hogy mit jelentenek az álmok?
:-) elég sok időt töltöttem a sajátjaimmal:-)
semmi extra, csak éppen meg kell találni a tudatalattid nyelvezetét, akkor le tudod fordítani. olyan, mint a gyerekrajz. rém egyszerű, és borzasztóan összetett
ja, és Krúdy bekaphatja, semmi köze a dolgokhoz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!