Mit jelent ez az álom? :O leőttek. Többi lent.
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy sokan (azt hiszem család) bujkáltunk, mert emberek jöttek mindenhova, és lelőttek mindenkit... aki már esetleg halott volt, azt pedig késsel...engem egyszer csak ágyamban feküdve fejbe lőttek...de nem erőszakosan...csak egyszerűen...azt mondták meg kell halnom, és gondoljak szépre...és vége lett... annyi volt utána, hogy szellemként éltem, és barátnőmmel voltam...egyszer jöttek ugyanazok az emberek, és őt is megakarták ölni....többre nememlékszem...:OO2011. nov. 8. 18:03
1/3 anonim válasza:
azt hallottam hogy a saját halálod jó jelent.
2/3 x) válasza:
Igazából olyat már én is álmodtam hogy lelőttek... az én életemben semmi különös változást nem hozott, de persze mindenkinél mást jelentenek az álmok.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. nov. 9. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!