Borzalmas álmom volt! Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egy szobában feküdtem a férjemmel az ágyon,és láttam hogy odakint valami fény villog,pislákol.Kimentem megnézni,a lámpa volt az,és ahogy balra néztem ott ült a férjem és nagyon furcsán,rémisztően mosolygott.Visszamentem a szobába,és a férjem ugyanúgy ott feküdt.Aztán kis fenyőágakat helyezett el a szobában több helyen.Mondtam neki menjen ki megnézni mi az a fény,de ő sem tudott vele mit kezdeni.Aztán ledőltünk az ágyra,akkor már nagyon féltem valamitől,és elkezdtem kérdezgetni tőle hogy ugye ő az igaz,ugye ő az igazi...és azt mondta igen,aztán a másik percbe már furcsán mosolygott.Aztán egyszer csak eltűnt,se bent,se kint nem volt.Rettenetesen féltem valamitől,össze akartam szedni a fenyőágakat,de mind oda volt ragadva,ahová ő letette.És ekkor felriadtam levegő után kapkodva,tocsogva az izzadtságban.Életem legrosszabb álma volt.2012. jan. 28. 14:52
1/4 anonim válasza:
Talán kételyeid vannak a férjeddel kapcsolatban?Félted őt valamitől?
2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen féltem ... pl. attól hogy elveszítem,balesete szenved,meg hasonló dolgoktól.
2012. jan. 28. 15:01
4/4 anonim válasza:
Lelked mélyán nem bízol a férjedben, és saját magadban, a döntéseidben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!