Miért van ez? Filmek hatása?
Figyelt kérdés
Havonta 1-2-szer azt álmodom hogy otthon vagyok, a házamban és valami természetfeletti lény kerget, de minden álmomban más. Nem olyan "létező" dolgokra gondolok mint PL.: vámpír, boszorkány, vérfarkas, hanem egy olyanra amit még sehol nem láttam, nincsenek róla babonák, inkább egy elmutálodott állatra hasonlítanak. Legtöbbször feketék ezek a lények (más kifejezést nem tudok róluk mondani). Mostanában egyre többször nézek ijesztőbb filmeket, akár horrort, akár dokumentumfilmeket szellemekről. Lehet hogy ezek hatása? Álmomban eléggé félek tölük, nem akarom hogy elkapjanak. 14/F2012. jan. 21. 19:49
1/2 anonim válasza:
szerintem megválaszoltad a kérdésedet..
2/2 WorfHadnagy válasza:
Hát, ő... Engem már kergetett álmomban a Borg. Láttam azt is, ahogy Picard kapitányt kergetik. Sőt! Spockkal futok össze elég sokszor a sulimnál. Egyszer a kedvenc karakteremet, Worfot is láttam. Na, erre mondja valaki, hogy nem a filmek hatása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!