Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a robotos álom?

Mit jelent ez a robotos álom?

Figyelt kérdés
Valami pasi el akart rabolni, és azt mondta, nagy bajom lesz, ha nem teszek úgy, ahogy ő akarja. Azt mondta, tegyek úgy, mintha robot lennék és menjek előtte. Ez valami hatalmas terem volt, elindultam és úgy fordítottam a fejemet is, meg úgy néztem az emberekre, mintha semmi érzelem nem lenne rajta, mintha gondolataim sem lennének. Kicsit furcsán is néztek rám, tartottak tőlem. Mentem egyenesen előre, aztán láttam, h ott van az a ffi az egyik asztalnál, akihez nagyon vonzódom (a való életben is elég jóban vagyunk, de nem jöttünk össze a távolság miatt), és mondott valamit neki az egyik ismerőse, mire megfordult és rám nézett. Én meg mentem tovább, mintha beprogramoztak volna, néha ránéztem egy-egy emberre, de Rá is csak ugyanúgy, érzelemmentesen. (Egyénként tök jó érzés volt ilyen "furának" lenni, amitől féltek az emberek és nem tudták, h mi van vele.) Ő továbbra is nézett, habár én már rég nem néztem rá (igen, anélkül is tudom, h engem nézett, h nem néztem rá, ez egy álom), és lementem valami lépcsőn, de Ő utánam jött. A férfi, aki erre a dologra kényszerített, azt mondta, h most már elvisz. Én futottam előle (mindig futok álmomban, nekem mindig menekülni kell), és ő meg jött utánam. Aztán elkapott én meg felébredtem.
2011. dec. 31. 14:03
 1/9 anonim válasza:
Hogy leginkább egy robot lennél, akitől félnek az emberek. Mert akkor nem néznének losernek.
2011. dec. 31. 15:41
 2/9 A kérdező kommentje:

hehe :D hát az az igazság, h losernek se néztek még soha :D

de téged már biztosan fiacskám, hiszen mindenki magából indul ki nemdebár :DDD

2011. dec. 31. 15:47
 3/9 anonim válasza:
Akkor csak robot akarsz lenni, hogy féljenek tőled az emberek és hatalmad legyen felettük. Amúgy igaz, bár én nem robot akarok lenni, hanem csak korlátlan hatalmat szeretnék, hogy akármire képes legyek, szóval amolyan varázsló^^.
2011. dec. 31. 16:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon elgondolkodtató.

Arra jutottam, hogy pár év múlva amikor az első robotok piacra kerülnek, akkor te olimpián távfutó leszel.

Robot--> jövőre utal

Futás---> úgy szint a jövőre utal, de ez már saját jövőd, ill. azt is tudod belőle, hogy futó leszel (ha akarod, ha nem)

Emberek---> több jelentése is lehet. Az aki robotnak kényszerített valószínű az első férjed lesz aki irányítani akar, és nem akar elengedni, te pedig menekülsz előlem, szakítani akarsz vele. A másik fickó pedig az akit te szeretsz igazán, nem tudsz felé nyitni a férjed miatt, de ő észre veszi, hogy hogy viselkedik veled a férjed ezért tenni akar valamit, ja és ő is vonzódik feléd.

2011. dec. 31. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Hahá, de nagyon okos vagyok. Hidd el az egészet amit írtam.

Peaces and Love

2011. dec. 31. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Robot szeretnél lenni.
2011. dec. 31. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak unalmasnak tartod az életed és ezért álmodtad, én rendszeresen álmodok hasonlókat, a múltkor pl azt álmodtam hogy én meg a barátnőm titkos kormányügynökök voltunk. Szóval valószínűleg ez pont egy olyan álom amit csak úgy kitalál az ember.
2012. jan. 2. 16:20
 8/9 gaborvagyok válasza:
ahhoz hogy az álmodat értelmezzük szerintem téged is ismernünk kellene.
2012. jan. 4. 11:31
 9/9 A kérdező kommentje:

lehet tényleg azt akarom, h "hatalmam" legyen mások felett, nem tudom... bár sose voltam az a megalomániás.

2011-12-31 16:18

futó leszek? :D hát, érdekes, nem zárom ki :)

de az szinte lehetetlen, az az első férjes sztori, mert én olyanhoz fogok hozzámenni, akiben biztos leszek, h bízhatok benne, meg ilyenek. (de peaces olyan nincs :))

Desirous, látod ezt is valószínűnek tartom, mert mostanság nem olyan pörgős az életem, nem olyan eseménydús, mint mondjuk fél, vagy egy éve... és ezért az álmaim pótolják az izgalmat.

gaborvagyok: ezt nem értem, miért?

2012. jan. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!