Mit jelent ez a robotos álom?
hehe :D hát az az igazság, h losernek se néztek még soha :D
de téged már biztosan fiacskám, hiszen mindenki magából indul ki nemdebár :DDD
Ez nagyon elgondolkodtató.
Arra jutottam, hogy pár év múlva amikor az első robotok piacra kerülnek, akkor te olimpián távfutó leszel.
Robot--> jövőre utal
Futás---> úgy szint a jövőre utal, de ez már saját jövőd, ill. azt is tudod belőle, hogy futó leszel (ha akarod, ha nem)
Emberek---> több jelentése is lehet. Az aki robotnak kényszerített valószínű az első férjed lesz aki irányítani akar, és nem akar elengedni, te pedig menekülsz előlem, szakítani akarsz vele. A másik fickó pedig az akit te szeretsz igazán, nem tudsz felé nyitni a férjed miatt, de ő észre veszi, hogy hogy viselkedik veled a férjed ezért tenni akar valamit, ja és ő is vonzódik feléd.
Hahá, de nagyon okos vagyok. Hidd el az egészet amit írtam.
Peaces and Love
lehet tényleg azt akarom, h "hatalmam" legyen mások felett, nem tudom... bár sose voltam az a megalomániás.
2011-12-31 16:18
futó leszek? :D hát, érdekes, nem zárom ki :)
de az szinte lehetetlen, az az első férjes sztori, mert én olyanhoz fogok hozzámenni, akiben biztos leszek, h bízhatok benne, meg ilyenek. (de peaces olyan nincs :))
Desirous, látod ezt is valószínűnek tartom, mert mostanság nem olyan pörgős az életem, nem olyan eseménydús, mint mondjuk fél, vagy egy éve... és ezért az álmaim pótolják az izgalmat.
gaborvagyok: ezt nem értem, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!