Miért nem halunk meg az álmainkban?
Érdekes én eddig sosem haltam meg az álmaimban és akárkit meg kérdezek ők is azt mondják hogy még velük sem történt ilyen azt szeretném meg tudni ez miért van?Valami érthető,logikus választ kérnék!
Köszi!
Köszönöm a vűlaszokat az utolsótól van egy kérdésem:
De miért vált át?Blokkolja vagy mi :D?
Én még pisilni se pisiltem álmomban, legalábbis 3 éves korom után már biztos nem. Viszont olyan volt, hogy nagyon akartam, de gondolom az agyam valahogy mégis tudja, hogy nem kéne bepisálni az ágyba és felébredtem :)
Szerintem ugyanez lehet a halállal is.
Pl nekem csak olyan volt, hogy majdnem meghaltam aztán utolsó pillanatban ilyedtemben felébredtem.
Na most valszeg ha meghalnánk álmunkban akkor sem lenne semmi mert az csak álom, de tudat alatt biztos annyira félünk tőle, hogy nem tesszük még álmunkban sem.
Talán ha nem nevelték volna belénk azt, hogy a haláltól félni kell, mert az a legrosszabb ami történhet, akkor talán néha meghalnánk álmunkban is. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!