Gyakran álmodom azt, hogy kiesnek a fogaim. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Gyakran szoktam azt álmodni,hogy kiesnek a fogaim, pontosabban mindig érzem,hogy nagyon mozognak, hozzájuk érek és úgy gondolom nincs más választásom kihúzom őket.2011. dec. 23. 17:59
11/14 anonim válasza:
Haverom is sokat álmodott a fogai elveszítésével, ami mint azt később megtudta egy könyvből azt jelenti, hogy fél a felnőtté válástól. Mert a fog elvesztése ugyebár egyszer megtörténik mikor a tejfogakat elveszítjük, aztán nő helyette másik, maradandó. Gondolom én ha te magadnak húzod ki őket akkor saját magad sürgeted esetleg a felnőtté válást, azzal, hogy beavatkozol. Esetleg.
12/14 anonim válasza:
Az álommal és mással kapcs.-ban írok majd egy igaz történetet,ha érdekel figyeld ezt az oldalt.Talán már ma elkezdem. Hosszú lesz.
13/14 A kérdező kommentje:
Az,hogy próbálom siettetni a felnőtté válást teljesen igaz rám :O :D Már azt tervezgetem,hogy gimi után (2 év) külön költözöm, hamarosan pedig meg szeretnék tanulni vezetni, és rossz szokásom,hogy ismeretleneknek azt mondom 17 éves vagyok pedig csak júliusban leszek.
2011. dec. 24. 10:59
14/14 Napkiraly válasza:
1. nem mosol fogat elégszer
2. fogazol ha szopsz. Ne fogazzál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!