Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gyakran álmodom azt, hogy...

Gyakran álmodom azt, hogy repülök, de ilyenkor valaki mindig meg akar ölni. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap azt álmodtam, hogy repülők egyre magasabbra és magasabbra szárnyalok, de amikor hátranézek, egy egy nő fekete ruhában üldöz engem és egy számszeríjjal utánam lő, és a nyílvessző belefúródig a vállamba. Ekkor elkezdek zuhanni, és érzem a fájdalmat is.

Már nagyon sokszor álmodtam azt, hogy repülők, de ilyenkor mindig menekülnöm kell, mert valaki mindig meg akar ölni, van, hogy ez sikerül is nekik, van, hogy én tudok elmenekülni előlük.

És emlékszem arra az érzésre, amikor repülök, hatalmas boldogság kerít magába, de nem tudok sokáig örülni, mert a boldogság helyét átveszi a félelem, és menekülni kell.

Szerintetek mit jelenthet?

2011. nov. 6. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van,szerintem azért van,mert repülsz akkor rájössz hogy álmodsz és elkezdesz félni,ha félsz akk rémálom lesz
2011. nov. 6. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ez embert a földre tervezték, nem a levegőbe.
2011. nov. 6. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem jelent az égvilágon semmit, én is imádtam mikor ezt álmodtam de sajna mostanság már rég nem, nálam meg az volt a baj hogy nehezen tudtam felemelkedni utána meg nem tudtam leereszkedni vagy csak nehezen mikor már landolni akartam, engem nem üldözött senki szerencsére de az érzés egyszóval ISTENI!
2011. nov. 6. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző életedben arab géprabló voltál, akit üldözött az Ineterpool számszeríjas különítménye, és úgy haltál meg, hogy egy nyílvessző a válladba állt, és elvéreztél!
2011. nov. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!