Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mért álmodom ezt?...

NecroGeron kérdése:

Szerintetek mért álmodom ezt? Többi lent!

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy főznek egy kemencében, majd egy boszorkány megsózott. Utánna Knor rántott hús alappal pácolt be. És azt mondta :

- Jaj, de finom ez a alap biztos a hússal is az. Ezek utánn én elfutottam, de a boszi követett. Elkapott, majd vissza rakott. Felkeltem és azóta nem eszem húst. Vega lettem az álom miatt.

2011. nov. 2. 21:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Félek, hogy valójában is elkap :(
2011. nov. 2. 22:01
 2/5 anonim válasza:
Terhes vagy.
2011. nov. 2. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az egod félreértelmezte az álmodat, azért lettél vega. Én így elsőnek azt gondolnám, hogy az van benned egy rossz tulajdonság, az árnyék szak szóval, ő a boszorkány szimbóluma. Benned él, és amíg nem ismered meg, addig továbbra is enni fog belülről. Nagyon egyértelmű az a szimbólum, mikor elkapott és visszarakott, ami annak a jele, hogy ne menekülj attól, amit el kellene fogadnod magadban. Ismerkedj meg vele, és tedd szövetségeseddé.
2011. nov. 3. 11:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Hazudtam az egészbe hehehe! ezzotéria nem létezik
2011. nov. 3. 21:44
 5/5 anonim válasza:
te idióta vagy?
2011. nov. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!