Éjjel megébredtem, és búgást hallottam?
Éjjel megébredtem hajnali 3 körül (mostanság rosszul alszom, gyakran megébredek 3-4 körül vagy nem tudok elaludni fél 1-ig... ) és fent voltam kb fél1 órán át, mikor visszaaludtam akkor egy búgást kezdtem el hallani.
Odafigyelek az álmaimra, az esetek 80-85%ában tudom is értelmezni őket, illetve arra is figyelek hogyan alszom el (sokszor zongorajátékot (mert az megnyugtat) ill. más éneknélküli zenét hallgatok ha éjjel megébredek mert ez segít visszaaludni)
Van hogy látom a hipnagóg képeket elalvás előtt... de ez a búgás mi volt?
15:24 vagyok
Nem a búgáshoz társult a rosszullét, hanem utána, kb. 9 perccel kezdődött. Épp aludtam volna el, amikor arra ébredtem fel, hogy nem kapok levegőt, feszített, "csiklandozott" a szívemnél, belülről a mellkasom, zihálva vettem levegőt, stb..., pedig nem voltam feszült, és nem is ijedtem meg. Régebben is volt olyan, hogy fulladozásra ébredtem, de akkor nem feszített a mellkasom. 5-8 éves koromban volt legutóbb ehhez hasonló problémám, de akkor nem fulladtam, hanem csak görcsölt a mellkasom.
Alvásparalízisnél nem mozdulatlanság van? Nálam nem volt. Vagyis elalvás előtt voltam, nem mozogtam, de ha akartam, tudtam volna.
Kedves utolsó, írtam privát üzenetet, kérlek írj, akár ide, akár privátban! 5 éve vesztettem el a nagyimat, mostanában nem volt haláleset.
Mi volt ez, nagyon kíváncsi vagyok! Tél óta nem volt ilyen élményem, ez az 1 volt. Mi lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!