Álmomban középkori várvédő voltam, és egy nyílvessző átment a lábamon, megébredtem s a lábam irdatlanul nagyon fájt, van összefüggés?
Pont ezt akartam írni.
Nem azért fáj a lábad, mert álmodban meglőttek, hanem azért lőttek meg álmodban, mert fáj a lábad.
Álmodban elhitted, hogy megsérültél, olyannyira, hogy az idegrendszeredben akaratlanul is megjelent a fájdalominger.
Ez olyan, mint mikor hipnotizáláskor valakinek beadták, hogy megégették a kezét, és a bőrén megjelentek az égésnyomok, hólyagok.
Ez normális, megesik az ilyen. Viszont amit az elsők írtak, annak nincs értelme(legalábbis én ilyenről még nem hallottam), hogy ha fáj valamink alvás közben, attól még nem álmodunk hozzá egy történetet, hogy miért fáj.
Én egyszer azt álmodtam hogy egy középkori csatában lefejeztek és reggel tényleg fej nélkül keltem fel.
azóta nincsen fejem.
Tehát lehet olyan, hogy egy álom, kihat a testre?
Vagyis, hogy olyan intenzív legyen.
"Tehát lehet olyan, hogy egy álom, kihat a testre?
Vagyis, hogy olyan intenzív legyen."
Nem, kérdező, nincs olyan, ne hagyd összezavarni magad. Ilyen csak a Mátrixban, meg az idióta ezomókusok fejében létezik.
Az történt veled, amit az első válaszoló leírt. Mindenkinek van olyan, hogy alvás közben kívülről éri valami inger, és azt az agy úgymond beleépíti az álomba. Rengetegszer álmodtam már hasonlót, mint te, amikor elfeküdtem a lábam/karom/nyakam. Ez ilyen egyszerű, okos ember egyből rájön, hogy mi a helyzet. Csak ugye tudjuk, hogy vannak emberek, akik nem elégednek meg a legracionálisabb válasszal, és direkt túldramatizálják. Ne higgy nekik, tök normális dolog történt veled.
Elsőnek és 16:09 igaza van. Ez a kettő tudja kiváltani.
Nekem is volt olyan, hogy álmomban zuhantam, estem és minden porcikámnak sajgott, ébredésnél már semmim nem fájt. Olyan is volt, hogy térdre estem és lila volt a térdem reggel, valószínű beletérdeltem a falba álmomban.
Mást nehezen tudok elképzelni, de én is várom még az ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!