Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Éjjel megébredtem, és búgást...

Éjjel megébredtem, és búgást hallottam?

Figyelt kérdés

Éjjel megébredtem hajnali 3 körül (mostanság rosszul alszom, gyakran megébredek 3-4 körül vagy nem tudok elaludni fél 1-ig... ) és fent voltam kb fél1 órán át, mikor visszaaludtam akkor egy búgást kezdtem el hallani.

Odafigyelek az álmaimra, az esetek 80-85%ában tudom is értelmezni őket, illetve arra is figyelek hogyan alszom el (sokszor zongorajátékot (mert az megnyugtat) ill. más éneknélküli zenét hallgatok ha éjjel megébredek mert ez segít visszaaludni)

Van hogy látom a hipnagóg képeket elalvás előtt... de ez a búgás mi volt?

2011. dec. 1. 14:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, inkább ZÚGÁS VOLT, nem búgás.
2011. dec. 1. 14:21
 2/16 A kérdező kommentje:
18/l vagyok, és nincs semmi baj a fülemmel. A zúgás olyan volt hogy egyre inkább erősödött, először csak halk volt, majd egyre erősebb, aztán elaludtam.
2011. dec. 1. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:
lehet, hogy valaki kamion sofőr a közelben
2011. dec. 1. 14:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, mi zúghatott, de a felébredéshez és rossz alváshoz szeretném mondani, hogy az sokszor az esti nehéz ételektől van- ~2-3 ó a "máj órája" (a klasszikus kínai orvoslásnál) - akkor küzd valami méregtelenítéssel- és ha nem bírja, felkínlódja az álmodót. 6 után jobb nem is enni, vagy csak igen könnyűt.
2011. dec. 1. 14:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan búgást én is hallottam, legutóbb hétfőn, 0:18 perckor.

A búgás olyan volt, mintha ezernyi méh döngicsélne elektromos kisülés-szerű hanggal keverve. Tudnám hasonlítani a Star Wars-ban a lézerkardok hangjához is.

Én is rossz alvó vagyok. Hétfőn, amikor hallottam ezt, fulladtam, feszített a szívemnél a mellkasom, pedig nem vagyok megfázva, azt hittem, ott halok meg... hajnali 3-ig tartott ez a rosszullét, és 0:27 körül kezdődött. Félek, lehet, hogy baj van a szívemmel. :S A hangnak, gondolom, nincs köze a rosszullétemhez.

18/F

2011. dec. 1. 15:24
 6/16 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem lehet, hogy valami pánikroham szerű dolog volt neked?

Nekem a búgáshoz nem társult semmiféle rosszullét. Meg az a furcsa, hogy mikor becsuktam a szemem, mert elálmosodtam, és a zúgó/búgó hang egyre erősödni kezdett mintha fehérséget is láttam volna, nem sötétet, mikor becsuktam a szemem.

Bár ha jól emlékszem egy kicsit mintha nekem is gyorsult volna a szívverésem - de csak egy kicsit, és gondolom a búgás miatt, mert nem értettem hogy micsoda, és még sosem tapasztaltam ilyet. -

2011. dec. 1. 15:41
 7/16 A kérdező kommentje:

Amúgy nyár óta én sem alszom jól, pedig nem vagyok kifejezetten stresszes típus nincsenek magánéleti gondjaim se, suli miatt is csak "normálisan" stresszelek, ami elvárható egy érettségire készülő diáktól.

Vagy az van hogy nem tudok elaludni fél 1-ig, és csak forgolódom az ágyban, vagy sikerül elaludnom 11 körül de akkor megébredek hajnali 3-kor és nem sikerül visszaaludnom néha :( vagy csak 2 órával később tudok visszaaludni, 6-kor meg csörög az ébresztőm.

2011. dec. 1. 15:44
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

Egy idegen űrhajó lebegett a házatok felett és az antigravitációs hajtómű hangját hallottad!

Örülj neki, hogy a szomszédot vitték el.

2011. dec. 1. 15:48
 9/16 anonim ***** válasza:

én is rosszul alszok :/

és van egy ilyen berögződésem,hogy hajnali 5-kor,olyan 40 körül minden reggel felkelek,és onnantól hétköznap nem is tudok visszaaludni,mert 6:20kor kelek,ezért mindig ott számolom magamban a perceket,hogy már csak fél óra,már csak 20 perc....olyan szar

és ugye így meg egész nap álmos vagyok

de amúgy néha,ha síri csönd van,én is szoktam hallani ilyen búgás hangokat

de szerintem nincs semmi jelentősége

2011. dec. 1. 15:51
 10/16 anonim válasza:
Lehet, hogy az alvászavarodnak semmi köze sincs a hangokhoz. Mostanában vannak ilyen furcsa hangok, keress rá az interneten: "különös hangok világszerte". Férjemmel már többször hallottunk hasonlókat, és attól nekünk is erősen vert a szívünk, mert megijedtünk.
2011. dec. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!