Mitől van az, hogy kb.3 hete végig álmodom az
éjszakákat? Mit tehetnék ellene? Többször felkelek és
mindig álmodok. Nem vagyok kipihent reggel hiába alszom
akár 12 órát. Teljesen értelmetlen dolgok jönnek elő,
amelyek alapvetően nem rossz álmok.
Téged a sok gyógyszer üt ki, és minél tovább szeded, annál komolyabb problémáid lesznek. Írj egy folytatásos regényt az álmaidról, minden nap írd le, amit álmodsz, és egyszer csak az agyad kényszernek-munkának érzi az álmot, és abbahagyja, hogy ne dolgozzon.
2011. okt. 20. 21:06
12/22 A kérdező kommentje:
Nervenplege az nem igazán gyógyszer, hanem gyógynövény készítmény (citromfű, orbáncfű, cickafark, macskagyőkér stb.), ebből is 1 bogyót az ajánlott 3 helyett. Mást nem szedek. A rosszulléteimre pedig homoepátiás szorongásoldót szedtem (amit az orvos nem tart gyógyszernek), amit elvileg fogorvos miatti szrongásra adnak. Ez mért ütne ki?
Senki ne szóljon neki, hogy holnapra világvége várható, a hétvégére valamikor pedig egy újabb, ezúttal német műhold lezuhanása!
Upsz...
2011. okt. 20. 21:20
14/22 A kérdező kommentje:
Már mindkettőről hallottam :) de azért köszi ... meg nov 8. án elhalad a föld mellett egy meteor, amely várhatóan nem csapódik be, de ki tudja.
Gondolom megvan a véleményed rólam, bár ha te is ilyenben szenvednél nem tudom mit szólnál hozzá.
Hogyhogy miért ütne ki? Csak azért, mert kiütött! Vedd már észre magad! Megzabáltatnak veled mindenféle kutyaszart, jó pénzért! Szedd össze magad, ne önmagaddal foglalkozz állandóan, az ingyen van!
2011. okt. 20. 21:35
Nem erről van szó, hanem arról, hogy túl sok időd van ilyeneken gondolkodni. Ha valaminek jönnie kell, az úgyis jönni fog, nem számít, hogy akarod-e vagy sem, szóval ilyeneken fölösleges aggódni. Inkább találj magadnak valami hobbit, menj el futni, vagy úszni, ami leköti az energiáidat, abban majd úgy kifáradsz, hogy nem lesz kedved ilyen baromságokon gondolkodni és majd jobban is fogsz aludni.
2011. okt. 20. 21:43
17/22 A kérdező kommentje:
A kertből szedett citromfű tea is ingyen van nem? ugyan az az alapanyag.
[link] <- ez kb. mind igaz rám. Nem tehetek róla, ez van. Amúgy nem kötelező a válaszadás, ha csak oltani tudsz.
Semmi gond, ezek gyógynövények nem ártanak, lehet neked erősebb szer kell, de mielőtt kipróbálod, menj el futni, az idegeknek az a legjobb, amíg futsz üres az agyad és pihen. Most ne kezd azon rágódni, hogy itt bolondnak néztek egyesek, nem kell velük törődni. Az agy néha elfárad mint a tiéd és nem dolgozik rendesen mint egy winchester.(Szerintem ez nálad olyan mint a pók fóbia) Sportolj, mert az a stresszt, a szorongást levezeti. Ha nem bírod, én is azt hittem magamról, de a kezdő futókra keress rá a neten. Jobbulást.
2011. okt. 20. 21:50
19/22 A kérdező kommentje:
Köszi :). Nem szeretnék semmiképpen gyógyszert szedni, csak magamtól kilábalni. Jógázni is neki akarok kezdeni, meg futni is. Az a gond, hogy mostmár nagyon hideg van :P.
nekem van egy ehhez hasonló kórban szenvedő barátom illetve már nem mert tanácsaimra sikerült meggyógyulnia
és ő kicsit félelmetesebb és minden napos dologtól félt amit nem írok le mert ...vágod.
ha érdekel a gyógymód írj egy privátot
2011. okt. 22. 23:02
Kapcsolódó kérdések: