Mindkét világ létező. Az álmodban azért tehetsz meg annyi mindent, mert az a világ nem olyan mint az, ahol ébrenlétben vagyunk. Ott bármit megtehetsz repülhetsz, belenyúlhatsz a falba egyszóval bármit ha elhiszed, mert azt a világot te alakítod (mondjuk a fizikai világot is lehet, csak itt mások a szabályok). Az álomvilág szabályai teljesen eltérnek a fizikai valóságétól. Ott csak a lelked van jelen.
2011. okt. 2. 13:07
12/19 anonim válasza:
Kövesd a fehér nyulat.
2011. okt. 2. 17:55
13/19 anonim válasza:
Nyomd ki a szemeid.
2011. okt. 2. 18:03
14/19 anonim válasza:
Én is feltettem magamnak már ezt a kérdést párszor, de erre a válaszra, még azért várnia kell az emberiségnek:) Egyértelmüen nem lehet kijelenteni egyik verziorol sem, hogy tutira igy van, hiszen mi csak egy sajátos fizikát ismerünk. Az biztos, hogy az agyunk "külön" életet is él, és a világrol alkotott képünkröl még többet fogunk megismerni, mint amennyit eddig megismertünk, hiszen fejlödésünk kezdetén vagyunk még csak, igy még nagyon sok minden kiderülhet rolunk, az álom szerintem a legtöbb embert foglalkoztatja:)
2011. okt. 4. 05:44
15/19 anonim válasza:
Olvass kevesebb pszichológiai könyvet, mert még az agyadra megy.
2011. okt. 4. 05:48
16/19 anonim válasza:
Nem olvasok semilyen psichologiai könyvet sem, de azért mert te becsukott szemmel jársz, nem érdekel merre fejlödik az emberiség és leragadsz a jelenben, attol még más lehet, hogy nem:) Ezt fogadd el
2011. okt. 4. 06:38
17/19 anonim válasza:
Az lehet,hogy veled az történt hogy nagyon izgulsz és akkor álmodban is azt fogod látni.nem??????
2011. okt. 9. 08:44
18/19 anonim válasza:
Szia!
Nagyon örülnék, ha így lenne... :'(
Egyszer álmodtam valamit, hogy volt az apukámnak egy eltitkolt testvére, és ök jó fej volt, egy igaz barátomnak tekintettem, mindent megbeszéltün, nem is rokoni kapcsolat volt, hanem sokkkal több... a mennyekben jártam, de felkeltem, és jött a valóság, ahol nincsen egy igaz barátom sem, és mindenki utál... és nem tudtam ezt ma sem feldolgozni, olyan, mintha meghalt volna... Pedig, csak a képzeletemben létezett...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.