Tegnap rosszat álmodtam, de olyan volt mintha tudtam volna álom közben hogy az nem a valóság. Lehet ilyesmi?
Na szóval tegnap este egy nagyon rossz ,rémálmom volt.Álom közben úgyéreztem mintha tudnám hogy az nem valóság,hanem egy álom,és még olyan furcsa dolgokat csináltam álom közbe,hogy csípkedtem a kezem,próbáltam felébredni.Ezeken kívül olyan volt mint egy szokványos álom.Ilyesmi máskor is volt velem,de nem annyira erősen mint most.Ez lehetséges?És mitől van?
És előre szólok:nem vagyuk őrült,nem drogozok,még cigizni se cigizek,és általában nem hiszek az ilyen dolgokban.
F/13
Tudatos álmodás. Ez az amikor képes vagy megkülönböztetni az álmot a valóságtól. Az usában az agykontrollon kívül álomkontroll tanfolyamok is vannak, ahol az emberek megtanulják megkülönböztetni az álmot a valóságtól. Ezen kívül néhány trükköt is tanítanak, amit álmunkban használhatunk.
EGYRE KÉRLEK. FELEJTSD EL EZT AZ ÖNCSÍPKEDÉST ÁLMODBAN! A FÁJDALMAT AZ AGY SZÜLI. ÁLMODBAN HA MEGÜTÖD MAGAD AZ JOBBAN FÁJ MINT A VALÓSÁGBAN MERT EGY MAGASABB TUDATÁLLAPOTBAN VAGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!