Mit almodtatok az ejjel? S mennyire volt jo/rossz az almotok?

Én azt álmodtam, hogy az űrben vagyok a szüleimmel, és vissza akarunk menni a földre. De a légkörben valami dimenziók voltak, és egy kis lyukon kellett lemenni. Mindenféle lények voltak, pl. egy zöld nő, és el akartak kapni. Bár Magyarországra mentünk, voltunk a Hollywood felirat fölött, és ott felvonulások voltak. Következett egy olyan dimenzió, ami hasonlított a földre, de valahogy más volt. Végül leértünk a földre,majd pár napot ott töltöttünk. Visszamentünk a ,,földszerű'' rétegbe, és ott volt 2 osztálytársam, Yoda mester, egy sámán és még pár ember, akiket nem ismerek. Játszottunk egy Fifa 14-et ami félig megelevenedett, nőtt a közepén egy domb és rajta egy medence. Aztán az osztálytársaimat és még pár embert ott hagytunk őrködni és Yoda mester, a sámán és én elmentünk keresni valamit, de eddig jutottam, mert felédredtem.
(Amúgy lány vagyok.)

Hogy megdugtam egy gyönyörű fiatal lányt. Nem túl fiatalt, olyan 18-22 éves formát. Egy kicsit rá hasonlított:
Nagyon jó volt.

Szabadon futottam egy mezőn.
Kerekesszékes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!