Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon rossz álmom volt. Mit...

Nagyon rossz álmom volt. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Álmomban a kocsigarázsunkban voltam, ahol koporsókban fekvő, elfehéredett arcú, halott embereket néztem. Egyszer csak megjelent egy csuklyás, kaszásszerű, gonosz lény, amely megérintett egy éppen akkor megjelent, csupasz, szörnyszerű lényt, ami abban a pillanatban meghalt. Ugyanakkor, arra a "változatra" is emlékszem, hogy nem jelent meg az a csupasz szörnyeteg, hanem, a csuklyás volt az. A halott szörnyből (melyet a csuklyás ölt meg, vagy az volt az) valami mérgező váladék kezdett el kifolyni, amely, ha hozzámért volna (tudtam), nem éltem volna túl. Nagyon rettegtem. Menekültem a kaszás elől is, melynek megnyúltak a kezei (megnőttek a "vakondkéz-szerű" kézfejei is), és majdnem elértek. Egészen befutottam a házig, felmentem a lépcsőn az emeletre, és onnan a padlásra, amikor eltűnt.

A következő pillanatban a garázs előtt találtam magam, ahol az apámra csúnyán ordibált egy, nála kb. 10 évvel fiatalabb férfi, és fenyegette. Az álmom összes része este játszódott (szürkület/sötétedés határán).

Érdekes, így utólag belegondolva, a csuklyásnak nem koponya-arca volt (mint, ahogy általában ábrázolják), hanem inkább olyan, mint egy megcsupaszított macskának, így, mint korábban írtam, lehetséges, hogy a csuklyás volt az a lény, csak miután valahogy megöltem (vagy, esetleg valami más ölte meg), eltűnt a köpenye, azért volt csupasz. Ami még feltűnt, hogy a garázsban égett a villany, pedig nincs is bevezetve. Egyébként, a csuklyás szörny úgy jelent meg, hogy egy fali résből/repedésből "megnyúlva, füstszerűen" bújt ki, és széttárta utána a karjait.

Szeptember 29-30. közötti éjjel álmodtam ezt, és nem néztem semmilyen horrorfilmet sem, nem is gondoltam hasonló dolgokra, ezért sem értem, hogy álmodhattam ilyet.

18/F

2011. okt. 2. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a jövő barátom
2011. okt. 2. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit álmodtál az nem azt jelenti h ez megtörténik .Amikor álmodunk akkor az agy földölgozza a napokbad történö dolgokat.Ezek csak szimbolumok.Az intereten van sok álomfejtö szótár , én a nők lapjában nézem meg hogy mit jelent amit álmodok.pl megnézed hogy minek a szimboluma a koporsó , vagy a halott. ird le egy lapra a jelentéseket , majd olvasd el egyszer az egészet és rájösz hogy mire utal.
2011. okt. 2. 19:01
 3/5 homo ludensz ***** válasza:
2011. okt. 5. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:

S

E

M

M

I

T

!

2011. okt. 5. 14:58
 5/5 anonim válasza:

Elég bonyolult álom. Az, hogy kaszás/szörny lehet valami rossz dolog, ami mostanában történt meg veled. Talán valami borzalmas, vagy csak olyan amitől félsz. Ha ez a helyzet, érthető, hogy menekülsz előle és próbálod elkerülni. Nem veszekedtél aznap, vagy azelőtt apukáddal? Nem lehet hogy a férfiban magadat láttad vagy ilyesmi?

Csak mondom, én nem értek az ilyesmihez, de ha józan ésszel nézzük, lehet meg tudjuk fejteni.

2011. okt. 5. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!