Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmotokban szoktátok látni...

Álmotokban szoktátok látni magatokat?

Figyelt kérdés
Amikor álmodtok akkor látjátok azt, ami veletek történik, mintha egy másik ember lennétek? Vagy a saját testetekből, a saját szemeteken át látjátok, élitek át a történetet?
2011. szept. 5. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
én álmaimban általában olyan fél profil nézetben látom magam, és a külvilágot... néha olyan mint ha ugy látnák mindent mint most, néha pedig mint ha külső szemlélő lennék...
2011. szept. 6. 00:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
igen,de mindig fiatal es eros vagyok mint regen.most vagyok 50 eves.
2011. szept. 6. 07:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mindkettő lehetőség elő szokott fordulni.
2011. szept. 6. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Fura módon legtöbbször olyan, mintha egyszerre lennék önmagamon belül is, és kívül is.Érzékelem az álombeli tapasztalásokat, és látok "kifelé a fejemből", de közben magamat is látom.
2011. szept. 6. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan, mint a valóságban, a saját szememen nézek kifelé. Az, hogy látom magamat, az nagyon ritka (pl: álmomból tükörből)
2011. szept. 6. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Általában kívülről látom magamat. Ritkán látom 'magamból' a történéseket, de már volt rá példa, nem is egy.
2011. szept. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!