Ma este furcsa álmom volt és vmi piercinggel ébredtem mi lehet ez?
Az orrom is vérzett egy kicsit meg a köldökömbe nőtt valahogy egy furcsa piercing szerű vmi, mi történhetett velem?
Az álomból annyira emlékszem h nagyon életszerűnek tűnt és hatalmas volt a fény.
Na ebben én is tudok hinni, mert kézzel fogható bizonyítékok is vannak.
Pedig nálam szkeptikusabb személy nincs.
Kedves kérdező!
Az úgynevezett beültetett fehér foltod,nem vall éppen precíz kezek nyomaira.
ma 19:35
Bennem azért még megmaradt az egészséges szkepticizmus, bocsánat mindenkitől ezért!
A röntgenes képet egyszerű megszerkeszteni, a köldökös már valódinak tűnik, de akkor lennék meggyőzve, ha a kérdező most csinálna egy másik képet ugyanerről a köldökről és felrakná.
Akkor már nagyobb valószínűségét látnám a valódiságának. De még ugye ott van annak is a lehetősége, hogy ha valódi is a kép, tényleg földönkívüli eredetű dologról van-e szó....
Tényleg bocs, de sok dolgot láttam már amit egy fotóval lehet csinálni, úgyhogy óvatos vagyok.
Ez kamu! Találtam egy röntgen képet ami véletlenül teljesen azonos a te képeddel (leszámitva az oda paintezett biszbaszt:D).
[link] of the Month (Nov 2009)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!