Ma este furcsa álmom volt és vmi piercinggel ébredtem mi lehet ez?
Az orrom is vérzett egy kicsit meg a köldökömbe nőtt valahogy egy furcsa piercing szerű vmi, mi történhetett velem?
Az álomból annyira emlékszem h nagyon életszerűnek tűnt és hatalmas volt a fény.
Az egész valótlan. Mér tartod olyan fontosnak az álmot, ha nem emlékszel rá, hogy azzal kezded a kérdésed. A képen akármi lehet, direkt olyan képet csináltál, hogy ne lehessen eldönteni mi az. Szerintem veled nem történt ilyen, max azt akarod elhitetni, hogy elvittek az alienek.
Az esetben, ha van benned egy ismeretlen tárgy, azt javaslom, hogy harapófogóval távolítsd el. A helyét aztán fertőtlenítsd. Ha ráérsz csinálhatnál egy jó minőségű közeli képet az eltávolított dologról, mer anélkül ez bullshit.
igen mutattam már a bátyámnak és ő is azt mondja hogy az bizony ott van és próbáltam kiszedni de meg sem mozdult, az viszont biztos, hogy egy sarlatánra nem fogom magamat bízni.
Láttam hogy valakinek amputálni kellett a lábát mert egy gyűjtő megműtötte szóval én holnap megyek orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!