Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ma este furcsa álmom volt és...

Ma este furcsa álmom volt és vmi piercinggel ébredtem mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Az orrom is vérzett egy kicsit meg a köldökömbe nőtt valahogy egy furcsa piercing szerű vmi, mi történhetett velem?

Az álomból annyira emlékszem h nagyon életszerűnek tűnt és hatalmas volt a fény.

2011. aug. 10. 09:08
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Elég különös dolog van benned...( Szerintem keress meg egy piercingest,kérdezd meg őt,hogy mi a véleménye,majd egy sebészt is megkérdezhetsz.Kiváncsi lennék 404 véleményére,hogy mit gondol erről a valamiről.
2011. aug. 10. 13:10
 12/58 anonim ***** válasza:

Az egész valótlan. Mér tartod olyan fontosnak az álmot, ha nem emlékszel rá, hogy azzal kezded a kérdésed. A képen akármi lehet, direkt olyan képet csináltál, hogy ne lehessen eldönteni mi az. Szerintem veled nem történt ilyen, max azt akarod elhitetni, hogy elvittek az alienek.

Az esetben, ha van benned egy ismeretlen tárgy, azt javaslom, hogy harapófogóval távolítsd el. A helyét aztán fertőtlenítsd. Ha ráérsz csinálhatnál egy jó minőségű közeli képet az eltávolított dologról, mer anélkül ez bullshit.

2011. aug. 10. 14:19
 13/58 anonim ***** válasza:
Persze! Nagy fény és egyszer csak úgy álmodban a köldöködbe nőtt a piercing! Ezt nekünk még be tudod adni, de a szüleidnek más mesét találj ki! XDDDD
2011. aug. 10. 16:36
 14/58 anonim ***** válasza:
Szerintem hullarészegen előző este csináltattál magadnak piercinget, és nem emlékszel rá.
2011. aug. 10. 16:38
 15/58 anonim ***** válasza:
Én hiszek neked!Szerintem is egy sebésznek mutasd meg!
2011. aug. 10. 20:27
 16/58 anonim ***** válasza:
Megmutattad valakinek?Mi volt a véleménye?Tényleg olyan mélyen benned van?
2011. aug. 10. 20:29
 17/58 anonim ***** válasza:
Megmutattad már valakinek?Az a link ami itt van nálad,egy hasonló kérdés.Állítólag a srácot aki kérdezte ma műti 404...
2011. aug. 10. 21:13
 18/58 A kérdező kommentje:

igen mutattam már a bátyámnak és ő is azt mondja hogy az bizony ott van és próbáltam kiszedni de meg sem mozdult, az viszont biztos, hogy egy sarlatánra nem fogom magamat bízni.

Láttam hogy valakinek amputálni kellett a lábát mert egy gyűjtő megműtötte szóval én holnap megyek orvoshoz

2011. aug. 10. 21:27
 19/58 anonim ***** válasza:
Majd légyszíves írd meg itt,hogy mit mondott az orvos!Köszönjük szépen!
2011. aug. 10. 21:53
 20/58 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál sőt meg is röngteneztek és azt mondták, hogy még nem láttak ilyet, nagyon furcsa alakja van és rögzítve van a csonthoz de azt mondták h ki lehet operálni szerintük.
2011. aug. 11. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!