Ma este furcsa álmom volt és vmi piercinggel ébredtem mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Az orrom is vérzett egy kicsit meg a köldökömbe nőtt valahogy egy furcsa piercing szerű vmi, mi történhetett velem?
Az álomból annyira emlékszem h nagyon életszerűnek tűnt és hatalmas volt a fény.
2011. aug. 10. 09:08
21/58 anonim válasza:
Ha a csonthoz volna akkor ugy fájna hogy nem is birnál irni , haggyjuk már xd
22/58 anonim válasza:
meg kaptad a röntgen képet?Ha igen,nem tudnád lefotózni,és elküldeni nekünk?
23/58 anonim válasza:
Ha fura alakja van, akkor lehet azért nem fáj.
24/58 A kérdező kommentje:
igen itt a röntgen bescanneltem:
[link] furcsa formájú tárgy az orvosok is meglepődtek.
De azt mondták h lehet rajta segíteni.
Aki akar kiröhöghet én nem fogok megharagudni de az még nem látott ilyet és nem vele történt meg.
2011. aug. 11. 19:00
25/58 A kérdező kommentje:
bocsi nem jó a kép mert véletlenül rosszul raktam be a linket de itt van:
2011. aug. 11. 19:02
26/58 anonim válasza:
te jó isten!hát ez nagyon durva!:O El sem hiszem,hogy mindenki azzal a másik esettel van elfoglalva,hol ott egy kép sem bizonyítja,hogy nem kitalálták az egészet!Itt meg van bizonyíték is!Komolyan nem emlékszel,hogy ez hogyan került beléd?Ez most tényleg nagyon durva!És semmi külső nyom nem látható,ha ezt egy ember csinálta volna,biztos,hogy lenne nyoma!:O
27/58 A kérdező kommentje:
hát külső nyoma nagyon nincs csak egy kicsit sebes körülötte:
2011. aug. 11. 19:25
29/58 A kérdező kommentje:
nem vészes de lehet érezni
2011. aug. 11. 19:27
30/58 anonim válasza:
Na és mit csinálnak vele? Milyen vizsgálatok lesznek még? Mikor kell visszamenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!