Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elég furcsa. Mit jelent?

Elég furcsa. Mit jelent?

Figyelt kérdés

Nagyon jóban voltunk a szerelmemmel, egyik nap kiabált velem, aztán minden megoldódott, aznap este viszont ezt álmodtam:

Először is ott volt egy fénykép róla, aztán, mint egy filmben, jelenetváltás (az álmaim pont olyanok, mintha 1 filmet néznék, nem tudom másoknál milyen):

Egy katona voltam, régi orosz egyenruhában, amit csak akkor ismertem meg, amikor levettem megnézni a sisakom, amit egy kóbor lőszer eltalált (ha a valóságba vettem volna le, szétloccsan az agyam). És a szerelmemet elvitték a nácik. Utána mentem, megöltem egy csomót, tiszta vér voltam, hozzáteszem, egy romhalmaz volt a csatatér, mindenütt aszfalt-beton darabok, egy ház állt, de az ablaka úgy be volt repedve, h nem lehetett belátni.

Benyitottam. A szerelmem ott volt-enyhe kifejezéssel-megcsonkítva, az arcán halállal és véres könnyel.

Sírva felébredtem, a szemem annyira csípett a könnytől, hogy nem tudta kinyitni.

2011. aug. 23. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Hali

Igazából lehet hogy csak véletlen álmodtad.

Nem gondolkodtál amikor veszekedtetek hogy elveszítheted mert lehet hogy ennek is köze van hozzá és ezért álmodtad ezt de igazából ezt csak te tudthatod minden embernek mások a szimbóluma álmában szóval nehéz megfejteni így.Kicsit gondolkozz el miért is lehetett hátha megtalálod a választ.

2011. aug. 23. 12:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából olyan szomorú voltam, hogy még gondolkodni se tudtam.
2011. aug. 23. 12:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Már am megoldódott, csak az álmomra lennék kíváncsi.
2011. aug. 23. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem dühös voltál, azért álmodtál ilyet. kérlek, nézd meg! köszi. választ szeretnék rá mihamarabb!

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2131..

2011. aug. 23. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
semmit sem
2011. aug. 23. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Másokat vérezni látni elvileg egy érzelmi segélykiáltást jelent. Könnyezni látni valakit azt jelezheti, hogy át kell gondolnod a cselekedeteidet és hogy a viselkedésed hogyan hat a körülötted lévőkre.

A sisak a védelmet jelenti; tartanod kell magad a saját gondolataidhoz.

A törött ablak egy torzult világképet ill. sebezhetőséget jelenthet.

Nyilván számtalan dolog befolyásolhatja, nem tudom, rád ezek közül igaz-e bármi is.

2011. aug. 23. 18:20
 7/10 A kérdező kommentje:
ami azt illeti, a figyelmét akartam felhívni, ő meg beszólásnak vette, van benne vmi
2011. aug. 24. 18:31
 8/10 A kérdező kommentje:

szval a könny igaz, meg a vér is, hisz szerelmes voltam, meg félernéztem a helyzetet, úgyh az ablak is, ezek után viszont visszavettem, semmi gond nem lett, úgyh a sisak is, de az nem számít h egy csomó embert kinyírtam ?

azok közül is 1 könnyezve halt, egy másikat hátúlról puffantottam le, de azon is sisak volt, meg az a sok törmelék..

2011. aug. 24. 18:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Utalhat arra, hogy szemléletesen megpróbálsz megölni egy olyan szituációt, amelyben magadra haragszol, és ezt a helyzetet reprezentálja az általad meggyilkolt illető. Rejtett dühöt is jelenthet.
2011. aug. 24. 19:02
 10/10 A kérdező kommentje:
hát igen nem semmi szitu volt a valóságban..
2011. aug. 25. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!