Mi lehetett ez a hang?
Tegnap este, 11 után gépeztem a nappaliban. A konyhából (ami a nappali mellett van)különös zajt hallottam. Mintha összekoccantak volna a kávés poharak. Ez több, mint egy percig ment így, de nem volt időm felállni és megnézni, mert játszottam a gépen. 20 perc múlva, mikor vége lett a játéknak, felálltam és megnéztem, hogy mi lehetett ez a zaj, de semmi és senki nem mozgott a konyhában. Mikor hallottam a zajokat, már mindenki lefeküdt aludni, a konyhában sötét volt. Az ablak csukva volt.
Próbáltam meggyőzni magam, hogy van erre logikus magyarázat, pl. összekoccintottam különböző tárgyakat, de egyáltalán nem volt olyan hangjuk, maguktól meg hogy mozogtak volna? :S
Uhh, mik nem történnek... :S Feláll a hátamon a szőr (ami nincsen. :D). Hát, akkor már én is leírom.
Apu a barátaival kamaszkorában idézett ebben a házban szellemet. Ha jól emlékszem, egy kulcsra rátettek egy vaskos könyvet, körül ülték és hívták a szellemeket. Megkérték a szellemeket, hogy forgassák el a könyvet először jobbra, majd balra. Miután párszor elismételték ezt, tényleg megtörtént, a könyv pontosan abba az irányba forgott el, amerre apuék kérték. Hát, ennyi elég volt nekik, ordítozva hagyták el a házat és arról már nem szól a fáma, hogy elűzték-e azt a kísértetet...
Azóta folyamatosan tűnnek el kisebb dolgok a házunkból és nem tudjuk, hová vagy ki vitte el őket. Pl. egy üveg méz, az egyik rock CD-m, borotválkozó hab, legtuóbb két doboz lasagne... :D
Jah, csak azon a helyen volt földmozgás, ami kb lehetetlen. Inkább rágcsáló, vagy valami rovar lehetett.
De, mivel szellem idézés volt, és bejött, azóta tűnnek el dolgok, lehet szellem volt. Mivel a szellem idézés nem lett lezárva ezért lehet le kéne végre vagy mérd fel az egész házat hol lehetnek a rágcsálók. Mindent kutass át. Bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!