Mi lehetett ez a hang?
Kint vetted fel, hogy bent kezet mosol?? :D Ebben már eleve paranormális, hogy egyszerre vagy 2 helyen XD Vagy ez Nálad normális?
Na bocs, kíváncsi vagyok ám a hangra, csak gonoszkodok.
Nálunk olyan story volt, hogy bátyám szerelte a nagy hangfalainkat, amik emiatt persze ki voltak húzva mindenhonnan. Egyszer csak elkezdett szólni belőlük valami szöveg, nagyon halkan, épp hogy ki lehetett venni a szavakat. Nem értettük mert valami kemény szláv nyelv volt, talán orosz, vagy ukrán. Kb. fél percig szövegelt ott a valaki, aztán abbamaradt. Nem hiszünk a szellemekben, de azért akkor megálltunk egy pillanatra...
Várom én is a hangot!
De jóó! :D Muta meg gyorsan! :D
Remélem nem olyan lesz, mint Emily Rose-nál xD
Múltkor én is hallottam valami "robot" hang félét.Ám mikor körül néztem megpillantottam egy idős embert akit valószínűleg gége rákkal műtöttek, vagy nem is tudom, de egy hang készülék volt neki beszerelve a torkába és azon át tudott beszélni és kissé, nem is tudom, ilyen viszhangzó rádió hangja volt szerencsétlennek...
Nem lehet hogy esetleg ez a bácsi sétálgatott az udvarotokon (illetve ilyen betegségben szenvedő bácsi :D) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!