Mi lehetett ez a hang?
Figyelt kérdés
Tehát: tegnap este körül szórakoztam az udvaros és szórakozásból kinn vettem fel a telóra a hangot amíg kezet mosok benn és...2011. máj. 1. 15:39
11/32 anonim válasza:
Jujj töltsd fölllL!!!!!! már nagyon érdekel, de amúgy mit mond a hang??
13/32 anonim válasza:
tegnap 16:35:
az elektromos készülékek simán tudnak fogni sokkal messzebbi rádióhullámokat. Valamilyen orosz adót foghattatok egy pár pillanatig. (A régi, orosz típusú walkie-talkie-kon simán lehetett fogni az ukrán hajósok beszélgetéseit, kikapcsolt állapotban is. :D Tök vicces volt.)
Egyébként kedves kérdező, miért vettél fel kint hangot?
15/32 A kérdező kommentje:
csak ugy szórakozásból vettem fel egy at mondott
2011. máj. 2. 16:42
17/32 A kérdező kommentje:
a hangszórós a haverommal történt
2011. máj. 2. 16:43
18/32 A kérdező kommentje:
nem volt semmi öreg bácsi mivel anyám a szobából látta volna
2011. máj. 2. 16:43
19/32 A kérdező kommentje:
ma nem tom majd holnap
2011. máj. 2. 16:44
20/32 anonim válasza:
A haveroddal? Na majd megkérdezem a tesómat, ismer-e rejtélyes robothangokat rögzítő illetőt XD
Egyébként ja, lehet valami orosz adó volt, azért lepődtünk csak meg, mert ezek sima hangszórók, nem rádió hangszórói vagy ilyesmi, és ki is voltak húzva. Szóval honnan volt a membránnak energiája mozogni? Biztosan van racionális magyarázat, csak akkor, ott elég...fura volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!