Milyen álmos könyvetek van?
Figyelt kérdés
most szeretnék venni egye újat , már van egy krúdym de ez nem túl részletes2011. júl. 15. 19:56
1/6 anonim válasza:
nem tudom,de a mostanság,a nagy teszkókba szoktak jó könyvek lenni.
meg a coopba ,cba-ban is szoktam látni,felállítva néhány 399ft könyvet áruló polcizét. azok között is vannak ilyesmi témák,ott is nézd meg :)
2/6 skarma válasza:
Nekem egy nagydarab lila könyvem van, Pamela Ball írta, azért jó, mert egy egy dolog Általános, Pszichológiai és Spirituális jellemzést is kap. Viszont eléggé hiányosnak érzem néha.
4/6 anonim válasza:
A két népszerű álmoskönyv a fáradtkönyv és az ásítókönyv. Ezehez bármelyik vidéki újságosfiúnál hozzá tudsz jutni. Bár vigyázni kell, mert ha egyszer elalszik a könyv, nagyon nehéz felkelteni...
5/6 anonim válasza:
Krudy Gyula,Álomfejtős kézikönyv,saját gyűjtés 10 év tapasztalat :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a komoly válaszokat azt nem értem akinek nincs az minek ír ide akkor :)
2011. júl. 18. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!