Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha egy fiú már...

Mit jelent, ha egy fiú már kétszer is álmodott rólam?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 15:07
1 2 3
 11/26 TOMAtm ***** válasza:

azt h jelentesz neki valamit.

én tinisunákról álmodom,ez jelent valamit?

2011. jún. 6. 15:45
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Milyen érdekes, hogy ha valaki azt a választ adja, amit hallani akarsz azt megköszönöd, a többit meg leoltod.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak, igen lehet hogy fontos vagy neki, de az is lehet, hogy aznap épp találkoztatok vagy többet beszélgetettek mint általában és az agya egyszerűen csak feldolgozza a napközben történteket.

2011. jún. 6. 15:54
 13/26 valakiakitnemismersz ***** válasza:
53%
Ja és megsúgom a tini fiúk 95% inkább a szexre megy mint a nyáltól csöpögő romantikára... csak hogy ne élj még álomvilágban királylány :)
2011. jún. 6. 16:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Én csak nagyon ritkán álmodom, de akkor is csak azokat osztom meg, ami annyira baromság hogy nem bírom magamban tartani.

Úgy gondolom hogy csak ki akarta adni magából, azt akarta hogy röhögj egy jót. Semmi komoly, csak egy baráti közlés. (Tudom hogy nem ezt akarod hallani, felkészültem a lepontozásra.)

2011. jún. 6. 17:04
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Jelentsz neki valamit VAGY Te képviselsz valami mást számára
2011. jún. 6. 18:07
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Sztem beakedar vágòdni nàlad vagy akar valamit tőled
2011. jún. 7. 08:54
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia

én egy volt osztálytársammal álmodtam. aztán felkeltem és tökre elvoltam varázsolva, délelőtt sokat gondoltam rá, aztán meg arra hogy milyen fura, 4 évig osztálytársam volt, és most hogy már nincs suli csak érettségi, és nem látom mindennap feltünt hogy egész jó csaj, és majdhogynem hiányzik.

igazából múlt héten is álmodtam egyszer vele, de akkor csak megakartam dugni, legalábbis szerettem volna, de ma máshogy járt az eszem délelőtt.

A kérdésre ez alapján azt tuodm mondani hogy sok mindent, lehet csak meg akar dugni, lehet hogy tetszel neki és szeretne tőlled valamit, lehet hogy csak sokat jártál az eszébe és emiatt álmodott róllad, vagy épp aznap sokat beszélgetettek és ezért.

Ha jó fej és normális srác, akkor mutass valami jelet felé, és lépni fog ha tényleg akar tőlled valamit.

19/férfi

2011. jún. 7. 18:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 9. 15:27
 19/26 anonim ***** válasza:
vízszintbe akar tudni,és így nyalizik...vagy csak b*zi? már bocsi...de ha álmában neked kell megmentened őt az elég gyenge férfi nemre vall...itt mutatkozik meg csak igazán...már ha tényleg igaz,amit álmodott
2011. jún. 9. 21:15
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy ősrégi csábítási trükk. Csak óvatosan ettől kezdve ezzel a fiúval! És ezt egy fiú mondja... sokszor hallottam már ezt a dumát a fiúismerőseimtől.
2011. jún. 10. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!