Mit történhetett velem?
Úgy kezdődött,hogy sétáltam egy áruházban egyedül...szomorú voltam,elegem volt a világból.Utána kiértem az áruházból,és sétáltam az udvaron...hirtelen egy alak elém állt,és elkezdi: "neked sokkal jobb életed lenne a mennyországban...elvigyelek?"
Erre én azt feleltem,hogy "igen vigyél".Amint ezt kimondtam,hirtelen elkezdtem felfelé repülni...( Az volt a fura h álmon kívül meg éreztem hogy valami kiszáll a testemből...) aztán a mennyországban eszembe jutott,hogy lehet hogy élő emberként jobb életem lenne mégiscsak...és újra élő ember voltam és éreztem hogy vmi visszaszáll a testembe..Mi történhetett velem álmon kívül?:O
Nem tudom, hogy igazat mondasz-e, de szerintem csak egy álom, és az érzés is, hogy kirepül a lelked meg vissza csak beképzeled.
Én hiszek valamilyen szinten a misztikumokban, de szerintem nem kell nagyon komolyan venni. Ha mégegyszer előfordul, na akkor szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!