Reggel nagyon álmos voltam ezért visszafeküdtem aludni.Elaludtam és eléggé furcsákat álmodtam(azok mellékesek) ,viszont felakartam ébredni ,de nem ment a testem nem mozdult a lelkem meg igen(ezt máshogy nem tudom leírni O.o) és olyan volt mintha kívülről látnám magam. Ez 2x megismétlődött utána feladtam és aludtam tovább ,majd furcsát álmodtam. Nagymamám és én + egy néger nő(igazából nem is néger volt a bőre teljesen fekete volt) és annak a gyereke egy asztalnál ültünk egy furcsa kis falucskában. Egyszer csak a nagymamám észrevette az anyukáját a faluban menni és odakiáltott neki(megjegyezném már nem él és én nem is ismertem) és utána megkérdezte a nagyim hogy Meghaltunk? a fekete bőr nő válasza:-Nem még nem.
Ekkor hirtelen felébredtem. Az egész olyan volt mintha egy másik dimenzióban lennénk,de olyan volt mint a föld kinézetre.:S Nagyon rossz érzés volt.
Úgy érzem valami jelentősége csak volt.Vajon mi lehetett az? És a másik ,amikor kívülről láttam magam?
A testen kívüli élményt tagadók mivel magyarázzák, hogy rengeteg ember éppen alvásparalízis közben látja kívülről saját magát?Ennyi ember hallucinálná ugyan azt?Ezt nehezebben hiszem el, mint a projekciót.De komolyan kíváncsi lennék a magyarázatra.
2011. máj. 28. 22:38
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó: én csak azért tagadom,mert eddig úgy hallottam,hogy tudatos álmodást jelent. Nos nekem ilyen nem volt,bár régebben ilyesmi is előfordult velem,de nem tartottam furcsának.
2011. máj. 29. 07:56
14/14 Killgun válasza:
Na megint itt vagyok!Szóval egy kis felvilágosítás:Az alvásparalízis,enyhe halut jelent.Van egyfajta mirigy az agyban azt hiszem,erről pontos dolgot nem tudok mondani,a paralízis soha nem érdekelt,csak tudnom kellet megkülömböztetni a projektálástól.Ez a mirigy kis mennyiségű drogot termel,ettől haluzunk.A drog nevét sem tudom,valahol a neten olvastam.Ez fejti ki az álmokat is.A projekció annyiból áll,hogy mindenkinek van:fizikai teste és asztrál teste.Amikor a kettő két felé vál,egy dimenzióban,a mi valóságunkban,az a projekció.A másik projekció,amikor a valóságunkban,csak a fizikai test marad,az asztrállal,pedig másik dimenziókat járunk be.A mirigyes dologban,amúgy nem vagyok biztos.Azt csak úgy olvastam a neten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!