Ez vajon mi lehetett?
Reggel nagyon álmos voltam ezért visszafeküdtem aludni.Elaludtam és eléggé furcsákat álmodtam(azok mellékesek) ,viszont felakartam ébredni ,de nem ment a testem nem mozdult a lelkem meg igen(ezt máshogy nem tudom leírni O.o) és olyan volt mintha kívülről látnám magam. Ez 2x megismétlődött utána feladtam és aludtam tovább ,majd furcsát álmodtam. Nagymamám és én + egy néger nő(igazából nem is néger volt a bőre teljesen fekete volt) és annak a gyereke egy asztalnál ültünk egy furcsa kis falucskában. Egyszer csak a nagymamám észrevette az anyukáját a faluban menni és odakiáltott neki(megjegyezném már nem él és én nem is ismertem) és utána megkérdezte a nagyim hogy Meghaltunk? a fekete bőr nő válasza:-Nem még nem.
Ekkor hirtelen felébredtem. Az egész olyan volt mintha egy másik dimenzióban lennénk,de olyan volt mint a föld kinézetre.:S Nagyon rossz érzés volt.
Úgy érzem valami jelentősége csak volt.Vajon mi lehetett az? És a másik ,amikor kívülről láttam magam?
Értelmes válaszokat légyszíves.
13/l
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Igen, szerintem is testen kívüli élmény volt.Valóban nem tudatos álom.
Az álom miatt ne aggódj, semmi rosszat nem jelent szerintem.Az valóban megesik, hogy álmunkban bepillantunk más dimenzióba.Megtörténhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!