Vajon szellem lehetett?
Tegnap éjjel mikor el akartam aludni a Csillag Születik után úgy 10 óra után.
Oldalra fordultam behunytam a szemem és mire naggyából elaludtam volna ilyen kis halk kopogás volt még soha de soha nemvolt ilyen se alvás előtt se semmikor.
Olyan volt a kopogás mint amikor egy üveglapot a körmöddel kopogtatsz. Fölöttem van egy üveglapos kép rólam. Ez 3 szor fordult elő. Úgy beszartam mindegyiknél hogy 200 at vert a szívem és egyszerűen megmozdulni nem mertem.
Ha 4. szerre is kopogott volna komolyan mondom kifutottam volna a világból. Már fontolgattam a lámpa felkapcsolást.
Meg volt valamelyik éjszaka szintén elalvás előtt ilyen mély hörgő hangot hallotam az ágyam elejétől olyan 5 méterre lehetett.
2 szer hallotam és vége lett.
Vagy egér:D
De ha nem,akkor biztosan néztél az előtt valami félelmeteset.Neten vagy tv-ben,és beképzelted a hangot..vagy csak rágott az egér:D
Egér sincs.
Nemnéztem semmi félelmeteset. :D
Nem hiszem hogy szellem!
De ha hiszel bennük,könnyen átver téged az agyad,és halucinálsz..Mert lehet valami olyanra gondoltál..
Biztos van rá valami egyszerű magyarázat..
A csillag születik után nem ritka hogy a nézőnek rémálmai vannak.
Vagy egy bogár van a szobádban, mely csak éjszaka mozog.Ha legközelebb is hallod a hangot egyből kapcsold fel a villanyt,és végezz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!